Reklama w social media

Czyli o sposobach dotarcia do klientów.
FridayMan

Reklama w social media

Post autor: FridayMan »

Co sądzicie o działaniach w social media? Czy taka reklama jest warta uwagi? Zastanawiam się od dawna czy zainwestować w tego typu reklamę. Na dzień dzisiejszy prowadzę rozmowy z osobą z firmy Socialclick (), która przygotowała dla mnie ofertę i zaproponowała działania. Zastanawiam się jakie jest wasze zdanie na temat promocji w social media.

P.S działam w branży e-commerce 8-)
Melonik

Re: Reklama w social media

Post autor: Melonik »

Najlepiej postawić na zintegrowaną koncepcję wizualną. Od samego stoiska wystawienniczego, po najdrobniejsze dodatki. Jest na rynku firma RETIO, która ma w ofercie takie kompletne stoiska wystawiennicze. Tutaj https://www.retio.pl masz ich ofertę. Mają bardzo konkurencyjne ceny. Do tego darmową dostawę na terenie Polski. Myślę, że będzie to najlepsze i najskuteczniejsze rozwiązanie.
kostello

Post autor: kostello »

Prawdą jest, że social media mają zasięg spersonalizowany, coś, co pewnie niejedne algorytmy przeglądarek czy AdWordsów chciałyby mieć. Jednak tak naprawdę do tej pory słyszałem tylko o dwóch skutecznych formach reklamy w social media - Facebook Ads i Instagram Ads. Jak możesz sobie pozwolić na miesięczne budżety na reklamy i dysponujesz contentem, który można regularnie wrzucać tak, by nic się nie powtarzało, to warto wziąć je pod uwagę.
kk001

Post autor: kk001 »

Myśle,że to jedna z lepszych form reklamy. Ja swój salon promowałam za pośrednictwem bo wiem,że nieumiejętna reklama potrafi przynieść więcej szkody niż przychodu. Jak narazie współpraca kwitnie
lerbenz

Post autor: lerbenz »

Social media stały się bardzo ważne, warto o nie należycie dbać, bo mogą przynieść wielu nowych klientów. Prawidłowo wykonaną reklamę możesz wykonać w https://solv.pl zgłoś się do nich jeżeli szukasz optymalnego marketingu dla Twojej firmy.
derik01

Post autor: derik01 »

Nie jest to moja dziedzina wiedzy...
Po raz kolejny udało nam się zniszczyć coś, czego nie potrafiliśmy stworzyć.
vance

Post autor: vance »

Uważam, że najlepsza jest reklama telewizyjna z udziałem kogoś znanego. Proponuje Ci Dawida Krzyżowskiego, który jest mistrzem Polski RedBull freestyle football. Zrobi on kilka ciekawych sztuczek, które z pewnością przyciągną uwagę, a reklama przyniesie Ci korzyści. http://kojakfree.com
febe

Post autor: febe »

Branża ecoomerce daje szerokie pole do popisu w SM! Jest to świetna opcja na reklamę swojej firmy:) polecam nie tylko facebooka ale także instagrama. Jest wiele rodzajów reklam na fb, które warto przetestować.
balbanea

Post autor: balbanea »

Szeroko rozumiany marketing internetowy w tym właśnie reklama w najpopularniejszych social media . To bardzo dobry sposób na reklamę i pozyskanie nowych klientów.
wamies

Post autor: wamies »

Szczerze polecam wam sprawdzić ofertę firmy na stronie https://kup-komentarze.pl/produkt/widzo ... -facebook/, to świetni specjaliści z zakresu reklamy w social mediach. Dzięki współpracy możesz zwiększyć rozpoznawalność marki, zyskać nowych odbiorców i zwiększyć zyski firmy.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ