Montował ktoś u siebie rolety zewnętrzne ale podtynkowe Roletex? Na istniejący już budynek a nie nowy? Mnie bardziej przekonują takie rolety ale obawiam się ingerencji w dom. Jest to bardzo fajne rozwiązanie bo szyny znajdują się pod tynkiem. Polecacie takie rolety czy jednak odradzacie?
Sama nie montowałam, ale wiem, że można rolety podtynkowe montować na istniejącym budynku, tylko dobrze mieć do tego fachowca, żeby dobrze pomierzył i potem zamontował.
Jeśli człowiek ma dość pieniędzy, trudno mu w ogóle popełnić jakieś przestępstwo. Zdarzają mu się tylko zabawne, drobne niezręczności. -TP
Zajrzyj na stronę tej firmy http://www.stolbud.pl Ja tam kupowałem rolety zewnętrzne, bardzo mi odpowiadają i sprawdź, czy są też takie, których ty poszukujesz. Podpowiem, że okna też mają super.
Proponuję zapoznać się z tą ofertą Moim zdaniem rolety w oknach to są bardzo dobre i zwiększają bezpieczeństwo do gwarantuję, że się nie zawiedziecie bo NICE to wysoka klasa i jakość.
Ja miałem do czynienia tylko z jedną firmą i nie mam porównania, ale jestem z niej mega zadowolony. Rolety zamawiałam w firmie Roletex. Naprawdę super!