-
Bizland.pl
- Katalog firm i portal biznesowy
Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom
Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.
Piter pisze:Tak sobie myślę również, że powinieneś zainwestować w dobre zabezpieczenie sprzętu przed kradzieżą, w końcu dzięki niemu będziesz kiedyś zarabiał miliony. Jakieś nadajniki gps chociażby, czy coś w ten deseń. Pierwsza lepsza oferta, którą właśnie znalazłem http://www.spyshop.pl/montaz-lokalizato ... e-976.html.
Również uważam, że już na początku rozwoju działalności powinniście pomyśleć właśnie o zabezpieczeniu interesu. Zwłaszcza, że ten wydaje mi się akurat świetnym pomysłem- jeśli oczywiście macie ku temu warunki. Ponadto zapewne później dojdą inne wydatki i nie będziecie już musieć myśleć o tym czy nikt Was nie oszuka.
Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość