witam, większość firm jakich ofertę znalazłem w internecie proponujących mailing ma model rozliczenia za ilość wysłanych maili albo jakąś konwersję coś tam, a powiedzcie mi czy znajdę oferty w których zapłacę tylko za majle, które zostały otworzone czyli teoretycznie przeczytane? to zwiększa o wiele szanse na podniesienie sprzedaży a już szczególnie na zaangażowanie firmy.
prawdopodobnie chodzi ci o model CPC czyli cost per click, idąc za wikipedią czyli płacisz tyle ile realnie warta jest reklama (ile osób ją kliknęło). Firma, z której zamawiałem początkowo newsletter miała takie rozwiązanie na przyzwoitym poziomie, teraz mailingiem zajmuję się sam na ich oprogramowaniu. Chodzi Ci o konkretne namiary?
tak bo takie rozwiązanie wydaje mi się najbardziej sprawiedliwe. Wiem ze place trochę więcej ale tez za konkretny efekt. jeśli możesz to podaj mi namiar na firmę z której korzystales bo szukam czegoś sprawdzonego.
Mądrze. No to ja brałem usługę od Printec, a propo CPC to masz mniej więcej po 3/4 stronki ofertę Zwróć uwagę, że nawet wtedy masz raport z przeprowadzonej kampanii, więc jest orientacja czy wszystko gra.