rozwoj firmy

Wszystkie inne oferty, ogłoszenia. Bez spamu!
samotna

rozwoj firmy

Post autor: samotna »

Ponieważ mamy w firmie przestój, postanowiłam postawić na rozwój załogi. Dlatego szukam dobrych szkolen z marketingu i content marketingu. Poszukuję też nowych możliwości dla firmy.
Rose

Re: rozwoj firmy

Post autor: Rose »

Zobacz na tej stronie są dobre szkolenia z zakresu marketingu internetowego. To szkolenie Marketing internetowy dla przedsiębiorców pomogłoby Tobie poszerzyć wiedzę na temat jak dotrzeć do nowych klientów, poprawić rozpoznawalność marki oraz zwiększyć przychody swojej firmy. Szkolenie z Content Marketingu jest również w ofercie.
chica

Post autor: chica »

Jak zależy ci na tym, aby firma przynosiła jak najwyższe zyski warto pomyśleć o swoim prawniku
kietar
Kontakt:

Post autor: kietar »

Z pomocy prawnika lepiej nie korzystać jak nie ma takiej potrzeby
WlasnyBiznes

Post autor: WlasnyBiznes »

Nie bardzo wiem co ma prawnik do zwiększania zysków w firmie i szkolenia pracowników...? Jeśli chodzi o rozwój załogi, to sama chyba najlepiej wiesz, w czym potrzeba ich podszkolić, i zdecydowanie łatwiej Ci będzie wybrać samej coś dla nich.
Przesylanie_pl

Post autor: Przesylanie_pl »

A czym dokładnie zajmuje się Twoja firm,jaka to branża? Bo same szkolenia często nie są wiele warte i tutaj można w inny sposób podejść do tematu jej rozwoju. Np jeżeli jest to handel,to może czas na sklepy internetowe połączone z portalami aukcyjnymi? Z naszej strony możesz liczyć na pomoc w kwestii przesyłki kurierskiej,właśnie tym zajmujemy się na co dzień.
wirtualnebiuro

Post autor: wirtualnebiuro »

Myślałeś może o usługach Wirtualnego Biura? Serdecznie polecam Euro-Office Corporate Services, nie trzeba zatrudniać pracownika biurowego - a ponadto dysponujemy prestiżowym adresem nowej firmy!
Myślę, że to świetny pomysł dla rozwoju firmy.
Kleo

Post autor: Kleo »

No do rozwoju firmy niezbędny będzie wspólnik. sama przeczytałam o tym na mojej ulubionej stronie http://kobieta.wiemcoijak.pl/wlasna-dzi ... spolpraca/ . Nie każdy człowiek potrafi ogarnąc całą firmę bez pomocy. dlatego warto zadbać o kompana.
woxik

Post autor: woxik »

Popieram przedmówcę ;)
kursy językowe w Łodzi
Cetra

Post autor: Cetra »

Mając firmę cały czas trzeba w nią inwestować i rozwijać, bo w przeciwnym razie zastój może doprowadzić do wypadnięcia z obiegu, a tego raczej nikt nie chce. Niezależnie od tego, w jakim dziale rynkowym się znajdujemy trzeba o tym pamiętać. Będąc na przykład na rynku gastronomicznym, trzeba zadbać o jakość swoich produktów, żeby liczyć na wybór wśród klientów, dlatego też warto wtedy inwestować w dobre maszyny, jak chociażby takie do smażenia: , dzięki czemu można zająć się masową produkcją chociażby krokietów czy innych produktów spożywczych.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ