Sala konferencyjna nad morzem

Tutaj zamieszczamy ogłoszenia na temat konferencji, szkoleń itp.
Gleniowa

Sala konferencyjna nad morzem

Post autor: Gleniowa »

Poszukuje fajnej sali konferencyjnej nad morzem, macie namiary?
kasiarz22

Re: Sala konferencyjna nad morzem

Post autor: kasiarz22 »

Jak dobrze kojarzę to tutaj http://www.aquariusspa.pl/pl/konferencje-nad-morzem możesz zorganizować taką konferencje ale nie wiem na jaką liczbę osób poszukujesz tej sali wiec nie podam Ci innych konkretów. Najlepiej zrobisz jak do nich zadzwonisz.
Olga

Post autor: Olga »

A w Warszawie? Może znajdę tam jakąś tanią salę szkoleniową? Niekoniecznie musi być duża.
monika87

Post autor: monika87 »

Zależy na ile osób ma być ta sala szkoleniowa, jeśli do kilkudziesięciu osób to polecam sale stąd - . Ja raz miałam okazję skorzystać z 6 osobowej sali i płaciłam 45zł za jedną godzinę szkolenia (zarówno internet jak i katering był już wliczony w cenę). To niska cena, zwłaszcza, że lokalizacja tego biurowca jest bardzo dobra - położony on jest jakieś 400 metrów od Dworca Centralnego.
Manna

Post autor: Manna »

jak nad morzem to polecam hotel Grand Lubicz w Ustce. hotel 5-gwiazdkowy, pokoje w wysokim standardzie ze wszystkimi udogodnieniami. mają w 7 sal ze wszystkim potrzebnym sprzętem i bardzo indywidualnie podchodzą do potrzeb klienta - wszystko można sobie dostosować według własnych wyobrażeń, łącznie z układem siedzeń. hotel położony zaraz przy plaży, wspaniała obrotowa kawiarnia z widokiem na morze. bardzo pozytywne wrażenie na mnie wywarł - http://www.grandlubicz.pl/
Najlepsza cukiernia katowice http://www.lajkonik-pik.pl   - Producent ciast, ciastek, pączków i tortów.
Renata

Post autor: Renata »

Gleniowa pisze:Poszukuje fajnej sali konferencyjnej nad morzem, macie namiary?
I jak? Zdecydowałeś się już na coś konkretnego? Ja zwykle korzystam z serwisu, będącego taką bazą sal konferencyjnych, są tam również obiekty konferencyjne nad morzem. Tutaj masz więcej informacji - . A masz może sprecyzowane jakieś konkretne miasto? Gdańsk, Sopot, Międzyzdroje itp.?
oksana
Kontakt:

Post autor: oksana »

A może w obiekcie, który posiada prywatną plaże piaszczystą w Wielkopolsce!
Hotel Sułkowski będzie w tym celu idealny- http://www.hotelsulkowski.pl/konferencje
Posiada 7 sal konferencyjnych, 159 miejsc noclegowych i wiele innych udogodnień na tego typu spotkania.
Samaran

Post autor: Samaran »

Dokładnie, ucieczka nad morze jest fajną opcją kiedy ma się blisko, ale z Wrocławia organizować konferencje nad morzem mija się troszkę z celem. Oksana bardzo fajną propozycję dała. Hotel Sułkowski jest mi znany i na pewno mogę ich polecić, a fakt, że posiadają rzeczywiście prywatną plażę nad jeziorem przy hotelu sprawia, że te morze w jakiś sposób może być wynagrodzone zwolennnikom. O samym hotelu bardzo dobrze przygotowani pracownicy i ogólnie cała infrastruktura na plus.
animka87

Post autor: animka87 »

nad morzem to bylam w aquariusie fajnie bylo ale robi lepsze wrażenie np taki winsdor albo lord. aquarius niby spoko ale jak pogoda brzydka nad morzem to i tak się nigdzie nie wyjdzie, a w warszawie zawsze jest co robić :)
master

Post autor: master »

Myślę, że każdy, kto chce zorganizować konferencję nad morzem powinien zajrzeć tutaj . Oferta Hotelu La Siesta jest naprawdę oryginalna. Mają dobrze wyposażone sale konferencyjne. Można połączyć pracę z wypoczynkiem.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ