Sala weselna

Tutaj dyskutujemy na temat pomysłów na biznes, na własną firmę która przyniesie nam zyski.
heniutek

Sala weselna

Post autor: heniutek »

U nas w rodzinie jest pomysł sali weselnej. Każdy z rodziny ma już swoje pole manewru. Są to takie dziedziny, na których dana osoba się zna. Mi przypadły internety i pozyskiwanie klientów. I tutaj pytanie - czy wykorzystując do tego serwisy typu pozwolą pozyskać klientów?
Kajzerka

Re: Sala weselna

Post autor: Kajzerka »

Mi polecono taką wyszukiwarkę lokali weselnych http://www.lokale-wesele.pl/Rzesz%C3%B3 ... selne.html bardzo dobrze się sprawdziła, w szybki i prosty sposób można znaleźć to czego się szuka, lokalizacji jest mnóstwo, bardzo fajne opisy i ciekawe miejsca.
Pawełdyg

Post autor: Pawełdyg »

Macie może już cały sprzęt na taką salę? bo wiadomo tego cała masa jest potrzebna, na przykład takie zmywarki gastronomiczne jak Winterhalter są obowiązkowe.
emil89832

Post autor: emil89832 »

Skoro sala weselna już jest to może do tego jeszcze dodatkowo warto już zarezerwować sobie kamerzystę? Może w czymś pomogę zostawiając link do bardzo fajnego portalu . Tam ofert jest dużo i jestem przekonany, że szybko się na coś zdecydujecie.
elabarbara

Post autor: elabarbara »

A jak tam u Was z samochodem do ślubu? Jest tyle firm które oferują wynajem aut do ślubu że ciężko się zdecydować. Ja znowu przeglądam oferty pod względem wyglądu autka i ceny. I znalazłam ciekawe samochody w przystępnych cenach tutaj- Muszę tylko jeszcze to przedyskutować z narzeczonym na który się decydujemy.
Agaga

Post autor: Agaga »

Jeden portal to zdecydowanie za mało. I koniecznie nie zapomnij o lokalnych portalach bo z nich będziesz mieć najwięcej klientów.
Unima

Post autor: Unima »

Jeśli chodzi o takie ładne sale weselne na śląsku to jedna z ładniejszych jest Chata z Zalipia w Sarnowie. Byłam tam i uważam, że to wspaniale miejsce, na którym jak najbardziej mozna sie wzorować.
GimliK

Post autor: GimliK »

W Kocku jest dom weselny Olimpia, tu namiary https://olimpiakock.pl/ Niedawno tam byliśmy na weselu i wszystko było super zorganizowane, bardzo dobrze się bawiliśmy. Ładnie tam i miło, mają ogród, zaciszną altankę. Obsługa jest też na piątkę.
tenderm

Post autor: tenderm »

Ja jak znalazłam fajna salę na wesele, to zaraz zaczęłam szukać dekoracji na salę. Girlandy na stół, serpentyny czy girlandy wiszące http://godanparty.pl to coś, co na pewno się spodoba gościom i będzie cieszyć oko
Pharmacy

Post autor: Pharmacy »

Pod Warszawą jakby ktoś z Was szukał sali weselnej to zobaczcie sobie Dom Weselny Astoria, w Kaniach. Siorka miała tam swoje wesele i ta miejscówka mega mi się spodobała, idealna na takie imprezy eleganckie.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ