Ktoś prowadzi może sklep internetowy? W jaki sposób się promujecie? Bo ja niedawno znalazłam taki nowy panel, który pozwala samodzielnie zrobić kampanię swoich produktów. Wystarczy jedynie wgrać pliki właśnie ze swoimi produktami, a system od razu automatycznie przetworzy całość i rozpocznie się promocja na stronach partnerów. Ad-Panel.pl to adres tej strony. Promować można się np. na Gratce, Onecie, Wirtualnej Polsce. Zaintrygował mnie ten pomysł. Słyszałam, że liczba kliknięć właśnie dzięki kampanii w Ad-Panel szybko się zwiększa. Ciekawa jestem jednak opinii na ten temat. Ktoś korzysta może z promocji na tym panelu?
Masz wiele możliwość promocji, poprzez marketing szeptany, Google Adwords, jakieś banery itp. Podaj więcej szczegółów co robisz ? Wtedy będzie łatwiej doradzić
W przypadku linków sponsorowanych przeprowadzanie kampanii samemu może skończyć się niepowodzeniem. Najlepiej jest zgłosić się do osób które zajmują się tym na co dzień i posiadają pewne doświadczenie w prowadzeniu kampanii. Efektywnie poprowadzona kampania da wymierne efekty, a same to nie taki duży wydatek nawet na średnio trudne sprawy.
jak się samemu kieruje swoją kampanią reklamową to łatwiej jest ją kontrolować w sensie to jak ona działa, jaki obiera kierunek i czy przynosi takie korzyści jak chcemy
szkolenia, warsztaty – najlepsze znajdziesz z treco.pl
Trzeba mieć jeszcze odpowiednią wiedzę na temat marketingu, żeby móc samodzielnie przeprowadzić kampanię, a tą nie mogą pochwalić się niestety wszyscy. Teraz modny i chyba skuteczny jest - no ale nie nalezy od do łatwych sposobów promocji firmy.
Wydaje mi się, że reklamowanie firmy na własną rękę nie jest złym pomysłem. Zanim jednak się za to zabierzesz radzę ci przeczytać ten wątek Mi bardzo pomógł w podjęciu decyzji na jaką firmę reklamy się zdecydować. Ostatecznie wybrałem pozycjonowanie i gadzety reklamowe.
Moim zdaniem lepiej zlecić promocję firmie, która się w tym specjalizuje. Samodzielna kampania jest bardzo czasochłonna, a może nie przynieść korzyści.