Samoobsługowa myjnia dla psów

Tutaj dyskutujemy na temat pomysłów na biznes, na własną firmę która przyniesie nam zyski.
Andrzej0505

Samoobsługowa myjnia dla psów

Post autor: Andrzej0505 »

Cześć, mam na imię Andrzej, mieszkam w Poznaniu. Od dziecka kocham zwierzęta i dlatego otworzyłem samoobsługową myjnię dla psów - pierwszą w Poznaniu. Jeśli nie wiesz co to jest, kliknij tutaj https://www.facebook.com/mypuppyland
Jednak z powodów osobistych jestem zmuszony wyjechać na Białoruś i nie będzie mnie w Polsce przez długi czas. Niestety nie chcę zostawiać mojego biznesu obcej osobie, bo zainwestowałem dużo pracy i energii aby zdobyć zaufanie klientów. W związku z tym, sprzedaję swój biznes. Oprócz sprzętu oferuję prawo do logo, FanPage, zaprojektowane ulotki, wizytówki, itp. Jestem otwarty na propozycje. Wszystkie pytania proszę kierować na priv.
Asia22

Re: Samoobsługowa myjnia dla psów

Post autor: Asia22 »

Samoobsługowa myjnia dla psów? nie powiem brzmi ciekawie;) sprawdziłam jak to wygląda i faktycznie w większych miastach może to być całkiem dobry pomysł na biznes;)
Uciekam, więc jestem. A raczej uciekam, więc przy odrobinie szczęścia nadal będę. - Rincewind
oksana
Kontakt:

Re: Samoobsługowa myjnia dla psów

Post autor: oksana »

Nie za bardzo wiem o co chodzi? Masz na myśli policję czy nasze domowe pupile?
Zresztą jeśli chodzi o mojego psa to nie wiem czy z takiej bym korzystała. Chodzi mi o jego traumę :-(
W ogóle boi się "wody jak ognia"!
Dla niego mam taki specjalne gdzie zazwyczaj się suszy po spacerze!
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ