Witam. Zastanawiam się nad instalacją w domu schodów drewnianych ale nie wiem gdzie je kupić. Z tego co się dowiedziałem ten jest dobry. Chciałem was zapytać czy znacie tą firmę? Jest to mój pierwszy dom więc chcę aby schody posłużyły mi na lata. Za wszelkie info z góry dziękuję.
To schody firmy Prudlik, które mamy u siebie. To że wyglądają genialnie, już wiecie, ale istotniejsze jest dla mnie to, jak wysoki mają standard, bo mija 3 rok, a nie widać po nich żadnych śladów użytkowania!
Również są całkiem niezłe, ale schodów to się często nie wymienia Te schody Prudlika zakładam że wytrzymają w dobrym stanie nawet 20 lat. Po 3 latach nie ma żadnych śladów użytkowania.
Najlepsze są myślę, te z dębu lub jesionu. Jeśli chodzi o ich instalacje w domu może to zrobić . Przede wszystkim takie schody pasują do mieszkań w stylu klasycznym, czy nawet rustykalnym.
Schody przedstawione przez Klar są świetne:) Chciałbym mieć coś takiego w domu. Gdzie je znalazłaś? Ja trafiłem na coś takiego Też mi się podobają:) Jak jest z wnoszeniem rzeczy po takich schodach?
To są schody od firmy Prudlik - wiem że są genialnie. Firma jest z Częstochowy. Ogólnie uważam, że jeśli schody to wyłącznie tego typu. Po prostu najbardziej okazale wyglądają, czego chcieć więcej?
Ja mogę wam polecić firmę http://www.schodyjaszczuk.pl/schody-drewniane.php , z której korzystałem przy remoncie schodów w moim domu. Schody są naprawdę solidne i praktyczne. Firma naprawdę profesjonalna więc polecam.