Schody drewniane

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
apogeum

Schody drewniane

Post autor: apogeum »

Witam. Zastanawiam się nad instalacją w domu schodów drewnianych ale nie wiem gdzie je kupić. Z tego co się dowiedziałem ten jest dobry. Chciałem was zapytać czy znacie tą firmę? Jest to mój pierwszy dom więc chcę aby schody posłużyły mi na lata. Za wszelkie info z góry dziękuję.
wiosna

Re: Schody drewniane

Post autor: wiosna »

Ja póki co mogę tylko pomarzyć o domu, więc kwestia schodów drewnianych mnie nie dotyczy, ale może ktoś inny będzie Ci w stanie pomóc.
klar

Post autor: klar »

Obrazek

To schody firmy Prudlik, które mamy u siebie. To że wyglądają genialnie, już wiecie, ale istotniejsze jest dla mnie to, jak wysoki mają standard, bo mija 3 rok, a nie widać po nich żadnych śladów użytkowania!
Porady na mspinfo.pl - porady dla Twojej firmy
wiosna

Post autor: wiosna »

Rzeczywiście prezentują się świetnie :)
vicka

Post autor: vicka »

Bardzo ładne - a co powiecie na takie?

Obrazek

Zdjęcie znalezione
klar

Również są całkiem niezłe, ale schodów to się często nie wymienia ;-)
Te schody Prudlika zakładam że wytrzymają w dobrym stanie nawet 20 lat.
Po 3 latach nie ma żadnych śladów użytkowania.
Tolek22

Post autor: Tolek22 »

Najlepsze są myślę, te z dębu lub jesionu. Jeśli chodzi o ich instalacje w domu może to zrobić . Przede wszystkim takie schody pasują do mieszkań w stylu klasycznym, czy nawet rustykalnym.
zlosliwiec8

Post autor: zlosliwiec8 »

Schody przedstawione przez Klar są świetne:) Chciałbym mieć coś takiego w domu. Gdzie je znalazłaś? Ja trafiłem na coś takiego Też mi się podobają:) Jak jest z wnoszeniem rzeczy po takich schodach?
klar

To są schody od firmy Prudlik - wiem że są genialnie. Firma jest z Częstochowy. Ogólnie uważam, że jeśli schody to wyłącznie tego typu. Po prostu najbardziej okazale wyglądają, czego chcieć więcej?
bizz

Post autor: bizz »

Ja mogę wam polecić firmę http://www.schodyjaszczuk.pl/schody-drewniane.php , z której korzystałem przy remoncie schodów w moim domu. Schody są naprawdę solidne i praktyczne. Firma naprawdę profesjonalna więc polecam.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ