Sekretarka w swetrze - odpada?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Urban30

Sekretarka w swetrze - odpada?

Post autor: Urban30 »

Wchodzę ostatnio do jednej firmy, w której dość często zdarza mi się zakupy robić, a tam... sekretarka w bordowym sweterku. Niby wyglądała ładnie (przyznaję), ale jednak jej reprezentacyjność to trochę na tym ucierpiała - w moich oczach.
Jak uważacie? Czy w firmie - w takim typowo reprezentacyjnym miejscu jak sekretariat powinna jednak być jakaś poważniejsza - jak ta z Solara, czy innej takiej marki, czy to ja przesadzam i sweterek jest ok?
Biznes, sport, ruch, kreatyna - męskie sprawy.
Maureen

Re: Sekretarka w swetrze - odpada?

Post autor: Maureen »

Jak dla mnie to zależy jaki sweter i czy ktoś dobrze w nim wygląda. Ile to razy widziałam osoby niby elegancko ubrane: w żakiecie, który tak okropnie wisiał i zniekształcał figurę... Lepszy już sweter, który dobrze leży.
Docieplanie
kaloszkowa
Kontakt:

Post autor: kaloszkowa »

zgodzę się z powyższym. Przecież teraz moda zaszła już tam daleko, że nawet zwykły sweterek może wyglądać elegancko i szykowanie. Więc nie ważny jest tak naprawdę rodzaj stroju ale to jak się w nim wygląda, jakie powoduje wrażenia czy odczucia. Jest przecież dwudziesty pierwszy wiek ;)
http://www.pozycjonowanie.ideo.pl/
Adam_Smo

Post autor: Adam_Smo »

czarny/szary sweterek+ pod spodem jakaś koszula ;) Why not?
Rozwój osobisty
Trener szkolenia
Felicja

Post autor: Felicja »

A własnie, wszystko zalezy jaki to sweterk, jesli dobry gatunkowo i elegancki, to a nie widzę problemu.
Terryfoster
Kontakt:

Post autor: Terryfoster »

Wszystko zależy od tego jaki sweter, bo jak jakiś wielki rozciągnięty sweter który wygląda jak worek na kartofle to nie ale jak delikatny zgrabny seksowny sweterek z dekoltem? co źle?

--
Marcelinak

Post autor: Marcelinak »

dużo zależy od samego sweterka :) no, ale fakt sekretarka powinna być miłą dla oka wizytówką firmy.
Seminarium Warszawa | Praca trener
Justa

Post autor: Justa »

No właśnie zależy jaki to był sweterek, jeżeli bordowy rozpinany sweterek, pod którym była np. biała koszula, to chyba ok. Jeżeli rozciągnięty bordowy sweter, no to średnio:)
Olejek amla
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ