Serwis hp

Czyli biznes w sieci internetowej.
kazik100

Serwis hp

Post autor: kazik100 »

Witam. Poszukuję jakiegoś dobrego serwisu z Poznania, ponieważ drukarka hp mi się zepsuła i nie wiem co robić.
warszawa88

Re: Serwis hp

Post autor: warszawa88 »

No to rzeczywiście jakiś fachowiec by się przydał, ale także ważny jest chyba model drukarki.
troll8

Post autor: troll8 »

To już gwarancja minęła? I tak to jest z tymi gwarancjami. Psuje sie dopiero po tych dwóch latach :p
Karlotta

Post autor: Karlotta »

A co to za drukarka? to też może być ważne
Calzedonia

Post autor: Calzedonia »

W razie czego w Poznaniu jest dobry gdzie ogólnie zajmują sie naprawami drukarek w tym także drukarek firmy hp. Szybko i porządnie ostatnio naprawili moją drukarkę.
EmilCh

Post autor: EmilCh »

Jeśli już znajdziesz odpowiedni pomysł i do tego będziesz musiał dobrze wyposażyć biuro w dodatkowe akcesoria biurowe oraz tusze i tonery do drukarek to polecam odwiedzić ofertę https://dobretonery.pl/ gdzie znajdziesz naprawdę szeroki wybór produktów tego typu i to do różnego rodzaju sprzętu. Będziesz mógł zaoszczędzić i od razu zamówić większe ilości w jednym miejscu.
dona3

Post autor: dona3 »

Gdyby ktokolwiek z Was rozglądał się za serwisem z Katowic, to zdecydowanie polecam Print-Com print-com.pl/ wraz ze swoją ofertą. To za ich sprawą przekonałem się, jak spore znaczenie ma jakość serwisu. Drukarki w naszej firmie psuły się dosyć często, ulegały awariom, mimo wizyt u kilku serwisantów. Dopiero po skorzystaniu z usług PRINT-COM możemy tutaj mówić o fachowo zrealizowanym zadaniu – sprzęt od tamtej pory pracuje jak należy, nie było mowy i żadnej usterce. Pełen profesjonalizm!
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ