sklep internetowy

Czyli biznes w sieci internetowej.
adik356

sklep internetowy

Post autor: adik356 »

Mam swój sklep internetowy i zamówień jest coraz więcej. Potrzebował bym jakiegoś programu, który ułatwi mi w ogarnięciu płatności jak i sam magazyn.
febe

Re: sklep internetowy

Post autor: febe »

Na jakiej platformie masz sklep? Do popularnej presty czy woocommerce można znaleźć wtyczki, które pozwalają na łatwiejszą obsługę zamówień. Z tego co się orientuję to można sklep zintegrować z subiektem, który wystawia faktury za zamówienia i aktualizuje od razu stan magazynowy.
malwina09

Post autor: malwina09 »

U nich znajdziesz to wszystko https://wfirma.pl/program-do-faktur-online. Co prawda ja na razie korzystam tylko z fakturowania ale widziałam, ze mają tez programy do zarządzania magazynem czy nawet sama sprzedażą.
prawo zus
Antoni34

Post autor: Antoni34 »

Mnie bardzo się podoba ten . Kupuję tam karmę royal canin dla mojego psa.
arabika

Post autor: arabika »

Sklep internetowy wbrew pozorom nie jest wcale takim łatwym biznesem, ale przy odrobinie pracy i odwagi można faktycznie rozkręcić fajny biznes. Należy pamiętać, że bardzo ważnym są płatności online bez których żaden sklep internetowy praktycznie nie będzie istniał.
Antoni34

Post autor: Antoni34 »

W tym można kupić mleko bez laktozy:)
Jacus64

Post autor: Jacus64 »

Prowadząc sklep internetowy warto pomyśleć nad odpowiednią płatnością, która będzie szybka i bezpieczna. Świetnym rozwiązaniem będzie w takiej sytuacji skorzystanie z oferty dostępnej na stronie: https://www.przelewy24.pl/ . Sposób płatności jest w pełni bezpieczny i do tego dostępny w każdej chwili.
SalamonK

Post autor: SalamonK »

adik356 pisze:Mam swój sklep internetowy i zamówień jest coraz więcej. Potrzebował bym jakiegoś programu, który ułatwi mi w ogarnięciu płatności jak i sam magazyn.
google się kłania https://www.bizin.pl/Program-do-faktur- ... agazynowy/ ale nic o nim nie wiem, to pierwszy rekord.
popielnik

Post autor: popielnik »

ja zacząłem korzystać od listopada jak wszedł split, bo mój dotychczasowy program do fakturowania niezbyt się garnął do zajęcia stanowiska w tej sprawie, czy się będą aktualizować czy nie. a na bizinie jest zakładka dotycząca podzielonej płatności z wytłumaczeniem jak tą fakture wystawić. ja mam mało zleceń ale na konkretne kwoty i jednak jest mi to niezbędne. poza tym przez te dwa miesiące nic mi nie zawadziło, nie mam na co narzekac. punktuje i to sporo program za łatwość obsługi, jest na tyle intuicyjny że dość szybko się oswoiłem.
SalamonK

Post autor: SalamonK »

o widzisz hah czasem się na coś w takim razie przydaje słuchanie wujka google w podpowiedziach. wprawdzie mi magazynu nie trzeba bo obsługę mam w innym programie ale zmieniam do fakturowania, także i to przejrzę.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ