Sklep z bielizną

Tutaj dyskutujemy na temat pomysłów na biznes, na własną firmę która przyniesie nam zyski.
mariolka00

Sklep z bielizną

Post autor: mariolka00 »

Witam,

Myślałam o sklepie z bielizną erotyczną jak ta: ale w rozmiarach xxxl , czo myślicie będzie to atrakcyjne? Weług mnie tak bo ludzi otyłych jest coraz więcej i brakuje dla nich różnych produktów... Czekam na Wasze opinie :)
darful
Kontakt:

Re: Sklep z bielizną

Post autor: darful »

Nie wiem czy ma sens odkrywanie fantazji osób otyłych,które mają i tak kompleksy...
Nasturcja

Post autor: Nasturcja »

każdy ma prawo czuć się dobrze we własnej skórze !
zeus89
Kontakt:

Post autor: zeus89 »

Nasturcja pisze:każdy ma prawo czuć się dobrze we własnej skórze !

Dokładnie. Nie zabierajmy otyłym prawa do cieszenia się seksem.
Od wielu lat zajmuję się prowadzeniem firmy Luxdom.
ullotna

Post autor: ullotna »

A badałaś rynek? Znalazłabyś chętnych klientów albo odważne klientki, ktore bedą chciały kupować?
aisha

Post autor: aisha »

Moim zdaniem pomysł jest świetny! Nie wszystkie osoby otyłe mają kompleksy związane z wagą a na pewno chcą czuć się atrakcyjne i nosić ładną bieliznę. To będzie sklep internetowy czy stacjonarny? Jeśli stacjonarny to ja na twoim miejscu zainwestowałabym w marketing zapachowy z Ludzie lubią ładnie pachnące miejsca i chętnie do nich wracają.
Gleniowa

Post autor: Gleniowa »

Według mnie pomysł nie jest zły, o ile masz pewność że bedziesz miec na to klientów. Wydaje mi sie że lepszym pomysłem bedzie zwykły sklep spożywczy. Zauważyłam , że tutaj http://praca.gratka.pl/lista/pr_60672.html pojawiło sie kilka ogłoszeń dla ajentow Żabki i Fresh Marketu. Moim zdaniem to lepszy interes niż sklep z bielizną
kobietapracujaca

Post autor: kobietapracujaca »

Myślę, że sklep z bielizną to super pomysł jednak z każdym rozmiarem od S do XXXL. Im większy asortyment tym większe zainteresowanie . Bieliznę możesz importować np u nich http://www.izch.pl/ w ten sposób zaoszczędzisz co nieco. Wiele osób prowadzących sklep tak robi bo to super opcja.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ