Sklep z wyposażeniem wnętrz

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
kreolka

Sklep z wyposażeniem wnętrz

Post autor: kreolka »

Jakie sklepy z wyposażeniem wnętrz możecie polecić, jeśli chodzi o sklepy internetowe, oczywiście :-)

Ja ostatnio kupiłam porcelanę z Ćmielowa w prezencie ślubnym w i jestem bardzo zadowolona, chociaż bałam się czy szkło przyjdzie odpowiednio zabezpieczone, ale moje obawy były bezpodstawne - sklep zapakował paczkę wręcz pancernie :-)
Urban30

Re: Sklep z wyposażeniem wnętrz

Post autor: Urban30 »

uaa ja w przeróżnych kupuje - a o takich rzeczach na forum http://forum.wszystkodlawnetrza.pl/ można pogadać
MartaJa

Post autor: MartaJa »

Ogólnie najbardziej cenię sobie markety budowlane i wnętrzarskie, bo tam można znaleźć dosłownie wszystko, a to oszczędza biegania po sklepach itd.
Oświetlenie jednak najbardziej podoba mi się tu: i przeważnie tam kupuję.
kreolka

Post autor: kreolka »

Kolejny mam do polecenie, tym razem z roletami okiennymi i karniszami- . Zamawiałam na wymiar i wyszło mi taniej niż gotowiec z marketu.
Sylli

Post autor: Sylli »

Jedyny, w którym ja kupowałam, to ten - http://karnisze.com/
Sklep z wąską specjalizacją, ale to chyba dobrze.
"I tylko jedno może unicestwić marzenie - strach przed porażką".
kasiazosia

Post autor: kasiazosia »

Oj, w różnych kupuję, ale Ikea oraz Home&You to moje ulubione, lubię skandynawskie klimaty :)
zlosliwiec8

Post autor: zlosliwiec8 »

Nigdy nie kupowałam rzeczy do domu przez internet. Miałam blisko do centr handlowych więc nie miałam potrzeby. Jakiś czas temu przeprowadziłam się na wieś i z wydostaniem się stąd są małe problemy dlatego polubiłam internetowe zakupy:) Mam na oku czajnik i blender z Brakuje tych rzeczy w moim domu więc chcę skorzystać z promocji i zamówić. Za jakiś czas kupię maszynkę do mięsa i sokowirówkę:)
kasiazosia

Ostatnio do grona moich ulubionych sklepów wnętrzarskich dołączył jeszcze sklep Tchibo, mają piękne meble i dodatki, szkoda, że takie strasznie drogie.
speed_of_sound

Post autor: speed_of_sound »

Ja jestem zdania, że mimo wszystko kupować elementy wyposażania lepiej już w zwykłych sklepach. Wiadomo, inspiracji można szukać w sieci, ale warto też zobaczyć na żywo dany produkt, szczególnie gdy kosztuje po tysiąc złotych jak jakieś meble. Polecam sobie przejrzeć również te katalogi promocyjne sklepów jak IKEA czy Castorama, wszystko dostępne w jednym miejscu na tej stronie z gazetkami promocyjnymi: http://okazjum.pl/gazetki-promocyjne/dom-i-ogrod,24/
kasiazosia

Można też pooglądać w sklepach, a kupić przez internet, bo wtedy często wychodzi taniej, w sieci częściej są promocje, np. właśnie w sklepie Tchibo często jest tak, że w necie jest -30% plus przesyłka gratis, a w sklepie stacjonarnym cena normalna za tą samą rzecz...
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ