Smart Kid Belt

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Hanik

Smart Kid Belt

Post autor: Hanik »

Ostatnio na rynku pojawiło się alternatywne rozwiązanie dla fotelików, a mianowicie Smart Kid Belt. Znacie, korzystacie polecacie na wyjazdy zagraniczne?
konat77

Re: Smart Kid Belt

Post autor: konat77 »

Znamy i polecamy ;) Szczególnie przydatne w podróży. Możesz używać np. w autokarach, które mają normalne pasy. Można w wynajmowanych autach itd. Łatwo zabrać ze sobą w bagażu. Z fotelikiem pod pachą nie jest zbyt wygodnie ;) Moim zdaniem ten pas to strzał w dziesiątkę.
Danka123

Post autor: Danka123 »

Słyszałam o tym urządzeniu,nawet je już oglądałam z zamiarem kupienia,ale cały czas jednak zastanawiam się czy to aby na pewno bezpieczne urządzenie.Niestety nikt z moich znajomych nie testował jeszcze tego pasa.Poczekam na opinie tych co już używają i może wtedy przekonam się na 100% do zakupu
Hanik

Post autor: Hanik »

No ja również oglądałam crash testy na YT i sporo czytałam o tym urządzeniu i wiem, ze dba o bezpieczeństwo dziecka. urządzenie to posiada atesty i homologacje dzięki czemu podobno nawet na zagraniczne wojaże można je zabierać gdyż jest akceptowalne i nie musimy martwić się o fotelik i ewentualny mandat za jego brak.
Ailis

Post autor: Ailis »

Widzę tu kilka marek polecanych, a co ze sklepami? Gdzie kupiliście swoje foteliki? I czy zdarzyło Wam się kupować niestacjonarnie ? Ja znalazłam Wiele fotelików szczegółowo opisanych i są komentarze rodziców, którzy już kupowali. Więc myślę że warto taki wybrać.
adik356

Post autor: adik356 »

Ja dla starszego nie kupowałam już fotelika tylko Smart Kid Belt https://smartkidbelt.com/ . Wszystko przejrzałam, testy, atesty itd. Mnie przekonali. Używamy i jestem zadowolona.
margo903

Post autor: margo903 »

My też kupiliśmy. Nie widzę w tym nic złego. Produkt jest przetestowany, bezpieczny wiec dlaczego nie. Kto ma więcej dzieci, ten wie, że to rozwiązanie idealne.
malinowamamba

Post autor: malinowamamba »

tez mamy, korzystamy, sprawdza sie rewelacyjnie w naszym przypadku, no i o bezpieczenstwo dzieci sie nie boimy bo maja wszystkie odpowiednie atesty
adik356

Post autor: adik356 »

Teraz nawet dziadkom kupiliśmy przez wakacje, żeby nie trzeba było pociągiem taszczyć fotelików.
marta249

Post autor: marta249 »

Mogę tylko pochwalić. Widziałam wyniki testów zderzeniowych na YT i to mnie przekonało. Nie raz nie mamy fotelika dla kogoś albo po prostu się nie mieści. Wtedy Smart Kid Belt sprawdza się idealnie.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ