Solidne okna. Drutex?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Jacus64

Solidne okna. Drutex?

Post autor: Jacus64 »

Już za niedługo będę doprowadzać dom do stanu surowego zamkniętego. W związku z tym zaczynam rozglądać się za jakimiś solidnymi oknami do domu. Zależy mi na tym, aby otwierały się na zewnątrz. Czy w ofercie marki Drutex znajdę takie okna?
lubi34

Re: Solidne okna. Drutex?

Post autor: lubi34 »

Jasne! Są to okna 5 komorowe Iglo EXT. Są szczelne, otwierają się na zewnątrz i mają nowoczesny i luksusowy design. Polecam
uok96

Post autor: uok96 »

Szczerze przyznam, że wcześniej o takich nie myślałem, ale teraz gdy oczytałem się w temacie zaczynam poważnie zastanawiać się nad tymi oknami. Wykorzystują nacisk wiatru do dodatkowego uszczelnienia, bo skrzydło okna dociskane jest w tym czasie do ramy.
stoperek

Post autor: stoperek »

Świetną ofertę produktów w tym temacie o wysokiej jakości znajdziecie zaglądając do https://oknarado.pl/drzwi-zewnetrzne/
Johnny

Post autor: Johnny »

Jak już kupujecie solidne okna, to warto też je jakoś zasłonić, by chronić przed upałem, czy wśćibskimi spojrzeniami sąsiadów. Ja od siebie mogę polecić folia okienna. Są na prawdę bardzo praktyczne, a do tego też pięknie wyglądają.
stoperek

Post autor: stoperek »

Polecam szczerze w tym temacie zajrzeć do oferty wysokiej jakości produktów oferowanych przez https://oknarado.pl/
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ