Spadek

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Karolina.90

Spadek

Post autor: Karolina.90 »

Witam
Czy ktoś mógłby polecić kancelarię prawną, która mogłaby mi pomóc w sprawie spadkowej?
Bartek_00

Re: Spadek

Post autor: Bartek_00 »

Mogę polecić Ci Kancelarię z Opola
Generalnie sprawy spadkowe nie należą do przyjemnych, z pozoru wydaje się, że wszystko pójdzie szybko i sprawnie, jednak często przebieg postępowania uzależniony jest od innych spadkobierców... Sam przez to przechodziłem. Szczerze mówiąc- gdyby nie Pani Adwokat, to sprawa trwałaby jeszcze dłużej. Laik nie powinien samodzielnie występować przed sądem.
Ania

Post autor: Ania »

Wszelkiego sprawy spadkowe, nieważne jak bardzo skomplikowane, warto powierzyć pani radcy Magdalenie Adamczewskiej - . Jest specjalistką właśnie w tym zakresie prawa, bardzo skuteczna i rzetelna. Można jej w pełni zaufać, jest zaangażowana w każdą sprawę, ma wiedzę i doświadczenie. Co ważne przyjmuje sprawy z całego kraju.
Karlotta

Post autor: Karlotta »

Ja także korzystałam z pomocy prawnej, ponieważ miałam problem ze spadkiem po ojcu. Także nie było to proste bo okazało się że mój tata miał więcej dzieci, a nie tylko mnie.. Ogólnie to moja kuzynka doradziła mi kancelarię adwokacką Wojas Pawlak z Gliwic i dalej nawet nie szukałam bo nie miałam na to czasu. Ale rzeczywiście bardzo mi pomogli.
Aligru

Post autor: Aligru »

Bardo dobra kancelaria adwokacka specjalizująca się w sprawach spadkowych: https://krakowscyadwokaci.pl/prawo-spadkowe/ mnie pomogli w bardzo skomplikowanej sprawie z tej dziedziny i jestem im niebywale wdzięczny. Polecam sprawdzić.
adik356

Post autor: adik356 »

Jeśli zależy Ci na wygranej a sprawa do łatwych i przyjemnych nie należy to jedyne co to mec. Cejrowski da rade, znany w całym Trójmieście, ale i dalej jest w stanie pomóc. Na https://cejrowski.pl/ masz namiar
wamies

Post autor: wamies »

Jedyne co mi przychodzi do głowy to kancelaria adwokacka w Katowicach. Słyszałem wiele dobrego na temat pani adwokat Oliwia Babiarz.
marzin

Post autor: marzin »

Ja mogę polecić tego . Korzystałem z jego usług i mi pomógł.
rollos

Post autor: rollos »

Jeśli chodzi o sprawdzonego adwokata z Krakowa to odsyłam was do pana Filipa Tohla https://filiptohl.pl/#uslugi Kilka razy korzystałem z usług jego kancelarii adwokackiej, m.in. przy trudnej sprawie spadkowej jak i odnośnie spraw związanych z moją działalnością gospodarczą i adwokat Tohl zawsze dobrze się sprawdził, to solidny i skuteczny specjalista.
malwina09

Post autor: malwina09 »

W sprawach spadkowych bardzo dobrze sie porusza kolejny trójmiejski prawnik - mec. Mindykowski, skontaktuj sie może z nim?
prawo zus
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ