Sport to zdrowie!

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Sport_to_zdrowie

Sport to zdrowie!

Post autor: Sport_to_zdrowie »

W dobie zwiększającej się świadomości na temat zdrowego odżywiania oraz chęci utrzymywania wysportowanej sylwetki, internauci coraz częściej szukają miejsc w których mogą podzielić się swoją wiedzą, nawiązać nowe znajomości z osobami o podobnych zainteresowaniach, a nawet znaleźć motywację do zmiany swojego stylu życia.
Sport-to-zdrowie.pl jest skierowany do użytkowników o podobnych zainteresowaniach i celach. Platforma zrzesza osoby interesujące się niemal wszystkimi dziedzinami sportu, począwszy od piłki nożnej po wspinaczkę czy squasha. Portal posiada wiele niesamowitych funkcjonalności. Korzystający ze Sport-to-zdrowie.pl mogą nawiązywać nowe znajomości, tworzyć artykuły przy pomocy których będą mogli dzielić się z innymi swoją wiedzą, doświadczeniem, a także polecać ciekawe szlaki i miejsca do uprawiania poszczególnych dziedzin sportu. Użytkownicy mogą również brać udział w wydarzeniach sportowych, tworzyć nowe, zapraszając do nich znajomych, organizując tym samym amatorskie rozgrywki. Dla osób które chcą ćwiczyć w domu, ale nie wiedzą jakie wykonywać ćwiczenia został stworzony generator programów treningowych. Dostosowuje on treningi do potrzeb osób, płci oraz sprzętu jaki posiadają w domu. Jest to idealne rozwiązanie dla początkujących osób, które nigdy wcześniej nie miały styczności z komponowaniem programów ćwiczeniowych. Sport-to-zdrowie.pl jest miejscem gdzie każdy uprawiający sport znajdzie coś dla siebie.
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013
FUNDUSZE EUROPEJSKIE - DLA ROZWOJU INNOWACYJNEJ GOSPODARKI
mariolka00

Re: Sport to zdrowie!

Post autor: mariolka00 »

A czy także mogą się tam zapisać osoby grające w ? Wiem, że ten sport nie cieszy się jakąś zawrotną popularnością, ale naprawdę lubię go uprawiać i staram się także przekonywać do tego znajomych. Nie jest to taka prosta gra jak się wydaje, ważne są umiejętności techniczne, chciałabym móc z kimś powymieniać się swoimi refleksjami na temat badmintona :) Byłoby fajnie :)
Beren132
Kontakt:

Post autor: Beren132 »

Ja codziennie rano biegam 5 km ;)
Lepiej zaliczać się do niektórych, niż do wszystkich.
ZuzaZuzanka

Post autor: ZuzaZuzanka »

Jesienią i zimą jeżdżę na rowerze domowym ;) Mam swój z http://www.marbo-sport.pl/product-pol-1 ... innlo.html i jestem zadowolona. A gdzie kupić dobry miejski rower do 1000 zł?
Diana21

Post autor: Diana21 »

podoba mi się pomysł generatora programów treningowych;)
Jeśli człowiek ma dość pieniędzy, trudno mu w ogóle popełnić jakieś przestępstwo. Zdarzają mu się tylko zabawne, drobne niezręczności. -TP
crawl
Kontakt:

Post autor: crawl »

Ja postanowiłem sobie, że od tego lata będę biegał :)
Agnieszka!99

Post autor: Agnieszka!99 »

Też ten generator wpadł mi w oko;)
Jutre

Post autor: Jutre »

Ja uwielbiam oglądać mecze piłki nożnej, oglądam je tutaj http://betonline.net.pl
Import pojazdów z usa, sprowadzamy najlepsze auta z usa!
c9 online hack, slotomania hack
Henry7

Post autor: Henry7 »

Ja też biegam. Czasami gram w piłkę :)
Jedyną rzeczą, której uczy historia, jest to, że większości ludzi niczego nie uczy.
zlosliwiec8

Post autor: zlosliwiec8 »

Ja biegam i ćwiczę w domu :) Niedawno odkryto u mnie cukrzycę - pewnie odziedziczona po babci :/ Planuję zacząć zamawiać jedzenie dla diabetyków z http://zielonyspichlerz.pl/dla-diabetykow Lekarz kazał mi naprawdę zdrowo się odżywiać a u nas niestety nie ma produktów typowo dla cukrzyków. Dlatego wolę zamówić przez neta niż się zastanawiać czy zjadłem coś co mi zaszkodzi czy nie.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ