Sprawdzona polisa

Podatki - nikt tego nie lubi, ale płacić trzeba.
ynysforop

Sprawdzona polisa

Post autor: ynysforop »

Potrzebowałbym kupić jakieś stosowne ubezpieczenie życiowe i szukam sensownych porad. Poszukuję w tym momencie wypróbowanych wskazówek oraz porównań w tym temacie. Czy sądzicie, iż na są właściwe wiadomości? Z góry dzięki za sugestie.
Zemsta jest daniem, które najlepiej smakuje na zimno.
martawojnusz88

Re: Sprawdzona polisa

Post autor: martawojnusz88 »

Korzystałam jakiś czas temu z tego rankingu jak szukałam ubezpieczenia na życie i znalazłam najlepszą ofertę jaką można było znaleźć.

Post autor: balbanea »

Może ktoś poleci taką stronę jak gdzie można znaleźć wszystkich specjalistów i usługodawców w jednym miejscu tylko, że na nasz rynek?
magiczny

Post autor: magiczny »

Ubezpieczenie na życie to bardzo ważna sprawa. Czy kierujecie się rankingami kupując je? Czy może korzystacie z pomocy specjalistów?
Nardel

Post autor: Nardel »

Nie mam zaufania do tych rankingów, bo nie do końca wiadomo w oparciu o jakie dane są one tworzone. Zawsze jak potrzebuję jakieś ubezpieczenie to proszę o pomoc p. Jadwigę z biura https://www.facebook.com/BIURO-Ubezpiec ... 669189099/ . Mam do niej pelne zaufanie, bo już nie raz przekonałem się, że ma wypracowane bardzo dobre zniżki u firm ubezpieczających, a poza tym zawsze potrafi dobrze doradzić, tak by ubezpieczenie było nie tylko w miarę tanie, ale i dobre.
stoperek

Post autor: stoperek »

W kwestii polisy ubezpieczeniowej która spełni Wasze oczekiwania zajrzyjcie koniecznie do https://wewior-ubezpieczenia.pl/ubezpie ... -na-zycie/
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ