Sprawdzony fotograf

Wszystkie inne oferty, ogłoszenia. Bez spamu!
afok

Sprawdzony fotograf

Post autor: afok »

Znam świetną pani fotograf i z tego co wiem wszyscy moi znajomi mają o niej pozytywne opinie. Każdy kto potrzebuje najwyższej jakości zdjęć, polecam!
paluch686

Re: Sprawdzony fotograf

Post autor: paluch686 »

Jeśli mogę polecić też kogoś od siebie to najbardziej polecam pana Adama. Jego portfolio tutaj: . Zobaczcie te wszystkie sesje, jak ludzie odbijają się np. w tafli wody. Coś pięknego, niczego takiego dawno nie widziałem. MIŁOŚĆ uchwycona w KADRZE :-)
Szolausiana

Post autor: Szolausiana »

ja mam zamówionego na swój slub z Chrzanowa. Zobaczymy jak wyjdzie :D
bizon

Post autor: bizon »

Polecam świetnego fotografa z Rzeszowa, pana Rafała Gąsiorowskiego. Robi przepiękne sesje zdjęciowe, nie tylko ślubne. Dużo jego fotografii znajdziecie na jego stronie: .
piotrek5467

Post autor: piotrek5467 »

W Warszawie działa studio fotograficzne http://studiomagazyn.pl/ Jeśli ktoś szuka takich usług w stolicy, to może się w tej firmie umówić na profesjonalną sesję.
Fards

Post autor: Fards »

w Łodzi polecam http://multiarte.com.pl/komercyjna/ - tu akurat fotografia korporacyjna i produktowa, ale mają też usługi dla osób prywatnych że tak to nazwę - sesje zdjęciowe, akty, zdjęcia do dokumentów. miło i szybko ;)
znawca

Post autor: znawca »

Zwróćcie uwagę na Pana Tomasza Sadowskiego. On specjalizuje się w fotografii ślubnej. Wielu znajomych z Warszawy polecało mi jego usługi. Więcej na jego temat poczytacie tutaj: . Warto zapamiętać to nazwisko :)
Mrs. Smith

Post autor: Mrs. Smith »

Koniecznie zobacz ofertę fotografa ślubnego (Augustów, Łomża, Białystok) . Kadruję naprawdę fantastyczne zdjęcia, nie tylko ślubne, ale także na chrzciny. Ma konkretną wizję, którą twardo realizuję.
Mrs. Smith

Post autor: Mrs. Smith »

Ja mogę dodać Panią Ewę, która szczególnie specjalizuje się w , zdjęciach niemowląt czy kobiet w ciąży. Tworzy naprawdę magię na fotografiach.
daria3801

Post autor: daria3801 »

Fajnie skorzystam :)
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ