Sprzatanie biura

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Kremowy

Sprzatanie biura

Post autor: Kremowy »

Jak u was wyglada sprzatanie biura? Kto dokladnie sie tym zajmuje?
Toromik

Re: Sprzatanie biura

Post autor: Toromik »

U mnie mam wynajętą specjalnie do tego Panią. Ja kupuję tylko jej środki czystości, jest to oraz płacę pensję. Tak jest wygodnie i przynajmniej ktoś może dzięki temu też dorobić.
emmaqq

Post autor: emmaqq »

Ostatnio wiele osób poszukuje chemii niemieckiej , okazała się ona lepsza niż nasze polskie produkty.Rozglądając się na necie trafiłam na firmę która jest dystrybutorem środków czystości oraz chemii gospodarczej , zobaczcie http://eurochemia.eu/ . Okazuje się że nasze problemy z zakupem niemieckich produktów odejdą w niepamięć teraz wszystko możemy już dostać na miejscu .
skorek

Post autor: skorek »

Pani na umowę zlecenie. Przychodzi dwa razy w tygodniu. Super współpraca.
Życie to sen wariata.
drzewiasty

Post autor: drzewiasty »

Zatrudniłem 2 studentki ;) 3 razy w tygodniu przychodzą... umowa zlecenie
szybkigrosz.pl - pożyczki dla zadłużonych
Wojtek J

Post autor: Wojtek J »

Ja mam zamiar skorzystac firmy która oferuje sprzątanie biur w warszawie Z tego co wiem to profesjonaliści i sprzątają idealnie, A dla mnie jakość wykonywanej pracy jest najważniejsza. Parę razy naciąłem się zatrudniając osoby które udawały że pracują. Wole profesjonalną firme.
barbarka83

Post autor: barbarka83 »

W moim biurze jest zatrudniona Pani, która sprząta, a do sprzątania używa profesjonalną chemię gospodarczą od producenta: . Wszystko jest wysprzątane jak należy, a Pani Zosia, stwierdziła, że jest to najlepsza chemia jaką jej było dane sprzątać. Ważne, żeby było czysto, ale żeby też ułatwić komuś pracę, dlatego uważam że wybór tej chemii był strzałem w dziesiątkę.
danny4231

Post autor: danny4231 »

Dla mojej firmy sprząta kobieta, specjalnie wynajęta w tym celu. Jednakże efekt z pewnością byłby daleki do doskonałości, gdyby nie to, iż zaopatrzyliśmy ją w wysokiej jakości środki czyszcząco-chemiczne. Wraz z artykułami higienicznymi zakupiliśmy je od - biuro jest wyczyszczone na błysk!
dona3

Post autor: dona3 »

Nasze biuro profesjonalnie sprząta ekipa www.daress.pl . Wychodzi im to fantastycznie! Po ich odwiedzinach możemy zastać biuro, które prezentuje się jak nowe! Wszystkie śmieci znikają, to samo tyczy się kurzu. Wspaniała sprawa, dobrze jest pracować w takich warunkach.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ