Sprzedam skrypt ogłoszeniowy

Oferty kupna, sprzedaży, dozwolone jest podawanie adresów aukcji internetowych.
kami

Sprzedam skrypt ogłoszeniowy

Post autor: kami »

Skrypt ogłoszeniowy NOTICE2 umożliwia stworzenie rozbudowanego portalu z ogłoszeniami lokalnymi, ogólnopolskimi lub zagranicznymi. Dzięki jego uniwersalnej budowie możesz stworzyć w kilka chwil nowoczesną stronę z wieloma kategoriami, dostosowaną do Twoich indywidualnych potrzeb.

Skrypt jest stworzony całkowicie od podstaw przez programistę z wieloletnim doświadczeniem zgodnie z najnowszymi wymaganiami tworzenia stron www. Posiada responsywny szablon zgodny z HTML5, ciekawy wygląd oraz bardzo dużo opcji konfiguracyjnych. Obsługuje automatyczne płatności za promowanie ogłoszenia w systemie Dotpay.pl oraz Paypal.com.

Do skryptu dołączony jest bardzo rozbudowany, a zarazem przejrzysty panel administracyjny, który umożliwia łatwe zarządzanie serwisem.

Więcej informacji znajduje się na stronie:

Demo skryptu:

Skrypt dostępny do kupienia pod adresem:
Gekas

Re: Sprzedam skrypt ogłoszeniowy

Post autor: Gekas »

A może warto tę kwestię zostawić specjaliście z tego obszaru tematycznego? Według mnie to może być naprawdę bardzo dobre rozwiązanie :)
Czasem wydaje mi się, że moja samotność eksploduje rozsadzając mnie od środka.
arabika

Re: Sprzedam skrypt ogłoszeniowy

Post autor: arabika »

Ja jeżeli już mam coś kupować przez internet to wolę to robić poprzez sprawdzone płatności internetowe. Jeżeli jest to operator l to jestem przekonana, że cała transakcja odbędzie się na pewno w bardzo bezpiecznych warunkach.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ