Sprzedam pomysł na biznes - sprzedaż naklejek/etykiet samoprzylepnych, które można sprzedawać głównie na Allegro, ale także w innych miejscach.
Jest to jedyna okazja aby kupić ten towar w licytacji, którą rozpoczynam od 99 zł bez ceny minimalnej! Możliwy jest także zakup od ręki za określoną kwotę - proszę o kontakt telefoniczny w tej sprawie. Link do aukcji: proszę wpisać na Allegro w wyszukiwarce frazę ,,sprzedam biznes BCM"
Przedmiotem sprzedaży są:
1) Naklejki/dwustronne etykiety samoprzylepne na wódkę weselną, łącznie ok. 5 300 szt. kompletów (czyli 5 300 szt. naklejek na przód i 5 300 szt. naklejek na tył butelki) całość podzielona na 3 wzory. Naklejki te sprzedawałem w zestawach po 50 kompletów w cenie 8-13 zł za taki komplet na 50 butelek. Można też je sprzedawać w wyższych cenach domom weselnych itp. Wartość rynkowa oferowanego przeze mnie towaru to ponad 1 200 zł.
2) Kontakt do zaprzyjaźnionej drukarni, która w bardzo dobrych cenach drukuje takie naklejki oraz także inne, które można sprzedawać ze znaczną marżą, oraz moją pomoc w razie pytań
Cena na Allegro jest ceną BRUTTO, wystawiam fakturę VAT 23%
Zapraszam do kontaktu zainteresowane osoby rozpoczęciem biznesu na Allegro bądź jest to super opcja dla kogoś kto już handluje na Allegro i poszukuje dodatkowego towaru do odsprzedaży.
W Warszawie możliwy odbiór osobisty lub wysyłka kurierem DPD.
Na tym towarze naprawdę sporo można zarobić bez większego ryzyka, tylko trzeba trochę czasu aby to zrobić.