sprzęt do samochodu

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Apol

sprzęt do samochodu

Post autor: Apol »

http://www.autocacko.pl/myjnia-katowice/ To ostatnio bardzo popularny portal tylko i wyłącznie o tematyce motoryzacyjnej, znajdują się na nim informacje które pomogą laikom i doświadczonym osobom z samochodami.
dona3

Re: sprzęt do samochodu

Post autor: dona3 »

Ja z kolei mogę polecić niezwykle szeroką ofertę sklepu Ehrle . Produkują dodatkowy sprzęt dla pojazdów w postaci artykułów do ich czyszczenia. Od myjek wysokociśnieniowych po odkurzacze i sól w tabletkach. Z ich pomocą mój pojazd cały czas prezentuje się świeżo!
wujaszek

Post autor: wujaszek »

Jak chcesz dobry sprzęt audio, to przyda się auto wygłuszyć ;) Jestem akurat w temacie, bo niedawno wyciszałem toyotę w serwisie - nie jest to tani interes, ale efekt wart jest tej ceny.
cyryl18

Post autor: cyryl18 »

Myślę, że przydatne mogą się okazać namiary na hurtownię olejów samochodowych i płynów chłodniczych. Od dawna jestem zaopatrywany przez Buwar z którymi wydłużam życie mojego samochodu! Nalezy pamiętać, że silnik jest niczym serce dla samochodu a odpowiednia pielęgnacja z pomocą oleju jest obowiązkowym ruchem.
qbis88

Post autor: qbis88 »

To fakt, w pierwszej kolejności zawsze kupuję to co konieczne do auta, m.in. właśnie olej, a później inwestuję w kosmetyki samochodowe czy gadżety.
warszawa88

Post autor: warszawa88 »

Jak najbardziej to dobre podejście. Olej jest ważniejszy niż kosmetyki, a przecież wiele osób nawet nic z samochodem nie robi pod tym względem. Ja jednak wolę dbać o moje autko, dlatego w sklepie https://kaiserdetailing.pl/ kupuję odpowiednie kosmetyki.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ