sterownik inteligentny dom

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Wlad6

sterownik inteligentny dom

Post autor: Wlad6 »

Cześć! Szukam, gdzie można kupić sterownik inteligentny dom. Czy w Leroy jest coś takiego, czy potrzebujesz szukać specjalnych firm?
Qomon

Re: sterownik inteligentny dom

Post autor: Qomon »

Cześć! O Leroyu nie wiem, kupiłem sterownik inteligentny dom tutaj , jeśli masz możliwość poczekać na dostawę, możesz też tam zamówić. Chociaż dostawa jest krótkotrwała, otrzymałem zamówienie dwa dni później, więc myślę, że możesz zamówić, nie ma problemu.
Nardel

Post autor: Nardel »

Temat bardzo na czasie. Coraz więcej osób decyduje się na domy inteligentne. Jeśli interesuje was ten temat warto zajrzeć na stronę firmy Salus Control. To specjaliści od systemów inteligentnych - zajmują się wszystkim kompleksowo - dobór, montaż, obsługa po sprzedażowa. Wszystkim się zajmą profesjonalnie i sprawnie.
bosssmietnika

Post autor: bosssmietnika »

Nardel pisze:Temat bardzo na czasie. Coraz więcej osób decyduje się na domy inteligentne. Jeśli interesuje was ten temat warto zajrzeć na stronę firmy Salus Control. To specjaliści od systemów inteligentnych - zajmują się wszystkim kompleksowo - dobór, montaż, obsługa po sprzedażowa. Wszystkim się zajmą profesjonalnie i sprawnie.
Moim zdaniem taki system to super sprawa. Ale nie wystarczy oczywiście kupić. Musi być tez ktoś, kto nam takie instalacje zamontuje. W okolicach Wrocławia, wiem, że ta firma się specjalizuje w takich sprawach. https://kormas.pl/
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ