Obecnie będę wykonywał własną strone firmową dotyczącą budowy domów z drewna. Oprócz informacji o firmie i jej produktach chciałbym dodatkowo umieścić programy partnerskie. Wiem że powinny byc związane z tematyką firmy lub zbliżone, -jakie wybrać. Z drugiej strony strone będą odwiedzać różne osoby czy więc może warto by było zrobić podstronę gdzie by były różne PP i inne formy zarobku, nie tylko związane z tematyką firmy. Proszę o podpowiedzi i sugestie.
Trochę zły tok myślenia. Chcesz zrobić ze strony firmowej tablicę ogłoszeniową. W moim mniemaniu programy partnerskie można wrzucić na blogi itp. Na stronie firmowej powinny być szczegółowe informacje o firmie i usługach i zero zachęt do opuszczenia witryny np. poprzez kliknięcie na reklamę programu partnerskiego.
Również uważam że firmowa strona to nie choinka. Szybko bym uciekł ze strony na której znajdują się niepotrzebne rzeczy... Szukam domu to chcę o domach a nie programy partnerskie
Otwierając własny biznes dobrze wiedziałem, że podstawa to elegancka strona internetowa. Najbardziej spodobało mi się portfolio https://solv.pl/strony-internetowe/ dlatego to właśnie dla nich powierzyłem stworzenie strony internetowej i z całą pewnością zrobiłbym to drugi raz.