Witam! Chciałbym przedstawić firmę Luck Serwis ze Śląska: http://www.luckserwis.pl/
W ofercie szeroka gama zabezpieczeń dla domu i firmy, min:
domofony do bloków, , analogowe, do klatek i domów jednorodzinnych, firm i przedsiębiorstw, połączone systemy otwierania drzwi z bramą, otwierane drzwi na kod lub przy pomocy zbliżeniowych pastylek RFID, wideomofony, domofony dostosowane z klawiaturą pod niewidomych, telewizja przemysłowa, , sieć kamer obsługiwana przez internet w każdej chwili oraz możliwość nagrywania na dysk, doświetlenie IR, ustawienie rejestratora cyfrowego wedle uznania (nagrywanie przy wykryciu ruchu), monitoring IP, alarmy przewodowe, bez przewodowe, skonfigurowane z własną komórką dające znać o niepokojących zdarzeniach, alarmujące od razu odpowiednie służby. Polecam wszystkim w celu lepszej ochrony! Zachęcam do wejścia na stronę i poznanie bliżej tematu.
A ja zastanawiam się nad skorzystaniem z oferty tej firmy Wydaje mi sie ze najlepsza jest taka kompleksowa obsługa- nie tylko można liczyć na wysokiej jakości sprzęt ale i montaż oraz skonfigurowanie monitoringu do potrzeb naszej firmy.
Podstawowym zabezpieczeniem do firmy powinien być również monitoring. Alarm to alarm ale mając sprawny monitoring mamy podgląd na to co dzieje się w firmie gdy nas w niej nie ma. Wiem, że ta firma http://www.kamery.pl/produkty/instalacj ... e-cctv.htm montuje kamery przemysłowe.Spokojnie jeszcze pomogą Ci dobrać odpowiedni sprzęt do monitorowania byś był zadowolony.
Najlepiej nie montować pojedyńczych kamer, tylko cały spójny system monitoringu, możecie go zamówić np. w firmie , po za tym polecam też alarm, czy specjalistyczne systemy oddymiania, systemy przeciwpożarowe także, nigdy nie wiadomo bowiem co się może wydarzyć...
Teraz są takie możliwości chronienia swoich posesji (zarówno biur jak i domów prywatnych) że czasami trudno w to uwierzyć. Ja powierzyłam zadanie stworzenia w mojej firmie odpowiednich instalacji chroniących mój biznes fachowcom z firmy
W dobie ciągłego rozwoju na rynku są już naprawdę rozbudowane systemy zabezpieczeń i monitoringu. Jak ktoś szuka czegoś profesjonalnego to warto sobie zerknąć na
Mi się wydaje, że najlepszym rozwiązaniem jest . Taki alarm znacznie podnosi bezpieczeństwo w biurze czy magazynie. Ja mam zamontowany najprostszy model i jestem bardzo zadowolona.