Szkolenia ISO

Tutaj dyskutujemy na temat pomysłów na biznes, na własną firmę która przyniesie nam zyski.
mariolka00

Szkolenia ISO

Post autor: mariolka00 »

Witam,

Zastanawiam się nad stworzeniem platformy szkoleniowej ze szkoleniami ale tylko z ISO jak tutaj tyle, że taka forma elearingu, nie wiem tylko czy jak to ugryźć od strony prawnej, Natomiast mam wrażenie, że wiele osób nie ma jak dojechać na tego typu szkolenia i ich organizacja przez Internet mogłaby się spotkać ze sporym zainteresowaniem :)

Co sądzicie?
MaciejN

Re: Szkolenia ISO

Post autor: MaciejN »

rzeczywiście szkolenia przez Internet są bardzo wygodne dla pracowników, sam kilka razy uczestniczyłem w takich szkoleniach.
Rien

Post autor: Rien »

Szkolenie z ISO to świetna rzecz;) u nas w firmie była ostatnio wprowadzana norma ISO 9001 zajmowała się tym firma http://www.tqmc.pl szkolili, zajmowali się dokumentacją, wszystko profesjonalnie;)
Asia22

Post autor: Asia22 »

Ja za szkoleniami internetowymi nie przepadam, ale z pewnością jest dużo osób, które wolą właśnie taką formę;)
Uciekam, więc jestem. A raczej uciekam, więc przy odrobinie szczęścia nadal będę. - Rincewind
HeczkoK

Post autor: HeczkoK »

Moim zdaniem szkolenia internetowe wymagaja o wiele więcej pracy od samego uczestnika
Semkon
Kontakt:

Post autor: Semkon »

To chyba dobrze? Większość jedzie na szkolenia tylko po to, by nie iść do pracy a nie o to przecież chodzi...
Życie biznesu
Rien

Post autor: Rien »

w moje firmie to szkolący do nas przyjechali:D http://www.tqmc.pl/ przeprowadzało szkolenia z zakresu normalizacji, standaryzacji i interpretacji przepisów prawnych UE. Bardzo dobrze je przyprowadzili, w ludzi sposób wyjaśnili wszystkie zawiłości.
Zibi_2

Post autor: Zibi_2 »

własnie sporo pozytywnych opinii zbiera ta firma
ludwiczek

Post autor: ludwiczek »

Właśnie chyba najlepiej jak szkolenie odbywa się w siedzibie firmy. Takie elearnigowe średnio do mnie przemawiają.
http://www.s-net.pl/dla-biznesu/dostep-do-internetu/
Tomaashu
Kontakt:

Post autor: Tomaashu »

My robiliśmy szkolenia z i jesteśmy bardzo zadowoleni. Kadra była bardzo kompetentna. Widać, że byli to praktycy znający się na rzeczy a nie kolejni teoretycy co o ISO wiedzą niby wszystko i wszystko z książek.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ