Szkolenia marketingowe

Tutaj zamieszczamy ogłoszenia na temat konferencji, szkoleń itp.
motar

Szkolenia marketingowe

Post autor: motar »

Witam :) Czy ktoś z Was brał udział w szkoleniach typu Lean w marketingu: http://leanpassion.pl/pl/tekst/81/dosko ... ngowa.html? Pytam, ponieważ jestem właścicielem firmy marketingowej i chciałbym zorganizować cykl szkoleń dla moich pracowników. Według mnie w czasach kryzysu każda firma, która chce się dynamicznie rozwijać powinna dbać o pracowników poprzez podnoszenie ich kwalifikacji, premii itd. Zdaję sobie sprawę z tego, iż szkolenia podniosą kwalifikacje i kompetencje moich pracowników, dlatego chciałbym wybrać odpowiednią do tego celu firmę szkoleniową.
motar

Re: Szkolenia marketingowe

Post autor: motar »

Najlepiej wynająć specjalistów. Ja byłem na takim szkoleniu w Rzeszowie, własciwie pod Rzeszowem w bardzo fajnym hotelu z salą konferencyjną i wszystkim co niezbędne. Organizowała to firma z perspektywy uczestnika- super.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ