szkolenie bhp - opinie

Tutaj zamieszczamy ogłoszenia na temat konferencji, szkoleń itp.
rosa111

szkolenie bhp - opinie

Post autor: rosa111 »

witam, muszę zlecić przeprowadzenie szkolenia bhp i na stronie firmy Sułkowski znalazłam ofertę takich kursów w formie internetowej - czy ktoś już może korzystał z takiej oferty i wie, jak taki kurs wygląda pod kątem prawnym i merytorycznym w porównaniu do tradycyjnego?
kolaa

Re: szkolenie bhp - opinie

Post autor: kolaa »

Niestety nie. Polecam firmę Ochrona Pracy, która zajmuje się pomocą przy ochronie pracy, m.in. organizując szkolenia z BHP czy KPP - http://www.ochronapracy.com/index.php?a ... =48&idp=59
Jaki wybrać sposób na reklamę internetową - content marketing
mania92

Post autor: mania92 »

ja korzystałam z usług firmy Sułkowski i spokojnie polecam - ich szkolenia to naprawdę duża oszczędność czasu i pieniędzy (w porównaniu ze szkoleniami stacjonarnymi, z którymi miałam do czynienia wcześniej), a maja taką samą wartość
henio333

Post autor: henio333 »

Szkolne bhp to na pewno dobry pomysł na biznes tylko też ogromna odpowiedzialność za przeprowadzane szkolenia które nosa za sobą duże konserkwcie w momencie wypadku przez kturegos z uczniów
rollos

Post autor: rollos »

Jeśli chodzi o szkolenia z dziedziny bezpieczeństwa i higieny pracy to oferuje je także firma RENMAK http://renmak.pl/ z Wrocławia. Mają szkolenia wstępne i okresowe, prowadzone są przez wykwalifikowanych i doświadczonych trenerów, ogólnie wysoki poziom i miła atmosfera, także warto sobie ich sprawdzić.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ