szkolenie

Tutaj zamieszczamy ogłoszenia na temat konferencji, szkoleń itp.
krystynaaa

szkolenie

Post autor: krystynaaa »

Hej. Słyszeliście może o tym jak ważne jest budowanie wizerunku pracodawcy ? Ogólnie sama zastanawiam się nad tym by zapisać się na jakieś dobre szkolenie i nawet trafiłam ostatnio na ciekawą ofertę
dominiczka

Re: szkolenie

Post autor: dominiczka »

Ciekawa tematyka :) ja poszukuje czegos w zakresie umiejetnosci komputerowych i ostatnio szkolenia powerpoint mnie zainteresowaly. Mysle, ze dobrze by bylo sie wybrac, bo jednak to program ktory niby znam, ale jednak mam wrazenie, ze sporo tajemnic przede mna skrywa :D
evelajna

Post autor: evelajna »

Jedno jest pewne, szkolić się warto i to bez względu na wiek czy rodzaj wykonywanej pracy. jeśli chodzi o ciekawe kursy, które przydadzą się każdemu z nas to warto skontaktować się też w firmą https://szkolenia-torun.pl/. Działają w branży już jakiś czas, cieszą się dobrą opinią wśród swoich kursantów. Ciekawe tematy spotkań, doświadczona kadra trenerska a do tego indywidualne podejście do kursantów.
Roslawaw

Post autor: Roslawaw »

Zrobilam jakis czas temu kurs projektowania wnętrz https://www.creator.net.pl/kurs-projekt ... z-wroclaw/ myślę,ze taki zawód ma przyszłość.
zendor

Post autor: zendor »

No właśnie jest kilka ciekawych stron i szkoleń takich jak logo it szczególnie jest to dobre dla maturzystów, którzy podchodzą w tym roku do zdania egzaminów. Można się nauczyć trochę programować, obsługiwać różnego rodzaju programy informatyczne i tak dalej.
stoperek

Post autor: stoperek »

Z własnego doświadczenia mogę Wam polecić osobę która doskonale zna się w temacie trenera biznesu i osiąga imponujące wyniki. Wystarczy zajrzeć do https://www.mateuszmrozowski.pl/kategor ... -dla-firm/. Działa on w tym sektorze od ponad 14 lat i prowadzi szkolenia dla firm, które umożliwiają osiąganie realnych sukcesów, doświadczanie triumfów i przezwyciężanie trudności. Motywuję, doradza i pomaga uzyskiwać maksymalne rezultaty. Dodatkowo pokazuję jak wydobyć z siebie to co najlepsze, jak odnaleźć wewnętrzną moc do osiągania celów. Szczerze polecam jest rewelacyjna osobą z ogromną wiedzą.
krystynaaa

Moim zdaniem warto rozważyć skorzystanie z oferty jaką jest szkolenie negocjacje zakupowe . Ostatnio natrafiłam na stronę internetową oferującą różnorodne szkolenia, w tym te dedykowane handlowcom. Wydają się one być bardzo wartościowe i mogą stanowić interesującą opcję dla waszej grupy.
malgorzata80

Post autor: malgorzata80 »

Ekofit specjalizuje się w organizowaniu kursów konserwatorów urządzeń przeciwpożarowych, takich jak hydranty i gaśnice. Profesjonalne szkolenia umożliwiają zdobycie niezbędnych umiejętności do prawidłowej obsługi i konserwacji sprzętu PPOŻ.
stoperek

Post autor: stoperek »

Firmą która prowadzi działalność szkoleniowa z zakresu transportu, spedycji, logistyki oraz obsługi firm w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy jest https://centrummgm.pl/ Możecie śmiało im zaufać. To specjaliści.
krystynaaa

Myślę, że zainteresuje was motywacja szkolenia , dodatkowo też podejście do klientów jest bardzo fachowe
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ