Czyli biznes w sieci internetowej.
dante
Witajcie, Kilka dni temu znalazłem informacje na blogu spidersweb.pl o ciekawym serwisie dla tych którzy prowadzą własny biznes. Mianowicie wchodząc na dostajemy rozbudowaną bazę grafików z całego kraju. Przydatna sprawa jeśli potrzebujecie nowej strony www, logotypu. Z ciekawości zleciłem wykonanie logotypu, otrzymałem odpowiedzi od kilkunastu osób i po kilku dniach mam logo dla nowego projektu który prowadzę. Także jeśli szukacie grafika to szczerze polecam!
Felicja
Tego typy serwisy freelancerskie sa coraz bardziej popularne i potrzebne, tego o którym piszesz nie znam, jeśli już potrzebuję fachowca to zaglądam ta ten i najczęściej znajduję ciekawą propozycję
Dyskutant
Zgadza się. Świetny portal - pozdrawiam i życzę sukcesu. Kupiłem niezłe i jak na chwilę obecną - jest świetnie
szyms88
Kontakt:
dzięki za info, planowałem zmienić grafe i pewnie to mi w tym pomoże, pozdro
http://ofrancji.com
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy
Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom
Reklama
Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.
Dodaj firmę do Bizland.pl →
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość