Tabletki i plastry - co pomaga rzucić palenie?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Inatka93
Kontakt:

Tabletki i plastry - co pomaga rzucić palenie?

Post autor: Inatka93 »

Nie będę owijała w bawełnę - mąż powiedział sobie - rzucam palenie. Dla mnie to świetna wiadomość, ponieważ nienawidzę zapachu nikotyny i substancji smolistych, a do tego po prostu martwię się o jego zdrowie. Rozmawialiśmy ze znajomym psychologiem, który podpowiadał nam Tabex z cytryzyną, albo plastry wspomaganie rzucenie nałogu. Czy macie jakieś doświadczenia, jeśli chodzi o te środki? Co będzie lepsze?
karol443aaa

Re: Tabletki i plastry - co pomaga rzucić palenie?

Post autor: karol443aaa »

Ja rzuciłem palenie jak zainteresowałem się ptakami. Bardzo w tym pomogła mi strona internetowa http://europigeon.eu/woliery-aluminiowe/ .
szyszka89
Kontakt:

Post autor: szyszka89 »

Aby skutecznie rzucić palenie potrzebna jest przede wszystkim silna wola i samozaparcie. Bez tego nic się nie osiągnie.
LudwikB

Post autor: LudwikB »

Dokładnie, bez szczerych chęci nic nie pomoze, taka prawda
Ailis

Post autor: Ailis »

Ciężko doradzić bo na każdego działa co innego. No ale najważniejsze to mieć silną wolę na rzucenie palenia. Jedne tabletki co mogę ci polecić to są tabletki Tabex które zawierają roślinny alkaloid cytyzyna, która wspomaga złagodzić głód nikotynowy. Z tego co wiem to tabletki są bardzo dobre i chwalą je sobie.
kowalmarci

Post autor: kowalmarci »

ja myślę, że przede wszystkim samozaparcie :D
http://www.chmpolska.pl - prasy krawędziowe CNC
edmundo

Post autor: edmundo »

mi się sprawdziły tabletki recigar, są bardzo skuteczne, kumplowi poleciłem i też dzięki nim rzucił a był zatwardziałym palaczem od 20 lat
piotrekzmoj

Post autor: piotrekzmoj »

super u mnie podziałał recigar z cytyzyną, szybko hamuje głód nikotynowy, 25 dni kuracji i nie palę już od paru miesięy
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ