Szef polecił mi poszukać rzetelnego i w miarę możliwości niedrogiego kuriera, do długotrwałej współpracy. Planowo wysyłki będą nadawane co najmniej 2 razy w tygodniu, dlatego zależy mi na stosunkowo niskiej cenie. Obecnie, z tego co się orientuję, pośredników kurierskich na rynku jest całkiem sporo, a co za tym idzie, ciężko się na kogoś zdecydować nie mając zbytnio obeznania w temacie. Ma ktoś jakiegoś sprawdzonego kuriera?
Jeśli chodzi o tanich kurierów to jest ich całkiem sporo na naszym rynku. Natomiast jeśli chodzi o stosunek cena / jakość usług to w mojej opinii najlepiej wychodzi . Masz u nich możliwość wysłania paczki za pośrednictwem UPS lub K-EX, wybierasz co ci bardziej odpowiada.
Moja firma też korzysta z usług tego portalu wysyłkowego. Mamy licznych partnerów biznesowych w kraju i zagranicą, więc całkiem sporo rzeczy. Sam szukałem po forach opinii o tanich kurierach i dużo osób właśnie polecało wysyłkę za pośrednictwem wysyłajtaniej, dlatego postanowiłem sprawdzić i przyznam, że jak na razie nie mieliśmy z nimi większych problemów.
Jeśli chcecie wziąć udział w głosowaniu to zapraszam na http://ekomersy.pl/glosuj/30127 . Znajdziecie tutaj firmę gromadzącą najlepsze firmy kurierskie w jednym miejscu. Znacznie ułatwia to realizację usług kurierskich drogą elektroniczną, więc warto zajrzeć na ich stronę i zagłosować w głosowaniu.