Tani kurier do współpracy

Wszystkie inne oferty, ogłoszenia. Bez spamu!
razor

Tani kurier do współpracy

Post autor: razor »

Szef polecił mi poszukać rzetelnego i w miarę możliwości niedrogiego kuriera, do długotrwałej współpracy. Planowo wysyłki będą nadawane co najmniej 2 razy w tygodniu, dlatego zależy mi na stosunkowo niskiej cenie. Obecnie, z tego co się orientuję, pośredników kurierskich na rynku jest całkiem sporo, a co za tym idzie, ciężko się na kogoś zdecydować nie mając zbytnio obeznania w temacie. Ma ktoś jakiegoś sprawdzonego kuriera?
blackspade

Re: Tani kurier do współpracy

Post autor: blackspade »

Jeśli chodzi o tanich kurierów to jest ich całkiem sporo na naszym rynku. Natomiast jeśli chodzi o stosunek cena / jakość usług to w mojej opinii najlepiej wychodzi . Masz u nich możliwość wysłania paczki za pośrednictwem UPS lub K-EX, wybierasz co ci bardziej odpowiada.
razor

Dzięki, sprawdziłem sobie cennik na stronie, cenowo naprawdę to wszystko korzystnie wygląda, szczególnie wysyłając za pośrednictwem k-ex.
armani

Post autor: armani »

Moja firma też korzysta z usług tego portalu wysyłkowego. Mamy licznych partnerów biznesowych w kraju i zagranicą, więc całkiem sporo rzeczy. Sam szukałem po forach opinii o tanich kurierach i dużo osób właśnie polecało wysyłkę za pośrednictwem wysyłajtaniej, dlatego postanowiłem sprawdzić i przyznam, że jak na razie nie mieliśmy z nimi większych problemów.
razor

Ok, dzięki wam bardzo chłopki za informacje, wszystko sobie sprawdziłem i rzeczywiście warto skorzystać z tego portalu :)
bizz

Post autor: bizz »

Jeśli chcecie wziąć udział w głosowaniu to zapraszam na http://ekomersy.pl/glosuj/30127 . Znajdziecie tutaj firmę gromadzącą najlepsze firmy kurierskie w jednym miejscu. Znacznie ułatwia to realizację usług kurierskich drogą elektroniczną, więc warto zajrzeć na ich stronę i zagłosować w głosowaniu.
zorand

Post autor: zorand »

Zgadzam się :)
HeczkoK

Post autor: HeczkoK »

Jak prowadzisz na przykład sprzedaż wysyłkową to najbardziej opłaca się podpisać umowę z jakimś kurierem i mieć niższe stawki, i to dużo niższe
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ