tani kurier???

Dział dla zdecydowanych na założenie własnej działalności gospodarczej. Dowiesz się tutaj o wszelkich formalnościach związanych z zarejestrowaniem firmy.
kasiazosia

Re: tani kurier???

Post autor: kasiazosia »

Usługi kurierskie w dobrych, znanych firmach są dość drogie - chyba, że uda się wynegocjować jakieś indywidualne warunki współpracy, gdy jest się stałym klientem, który dużo wysyła, ale i to nie zawsze się udaje. Jeśli jakaś mniejsza firma oferuje w tym zakresie jakieś bardzo tanie usługi, to miałabym wątpliwości, czy nawiązać taką współpracę. Co innego, gdy paczek oferuje duża firma transportowa - dla nich przesyłki pojedynczych paczek to jedynie dodatek konsolidacyjny do transportu właściwego, dlatego wychodzi dużo taniej i tu nie bałabym się zaufać. Wiadomo jednak, że nie wszędzie działają dobre firmy transportowe i nie wszystkie z tych istniejących zajmują się transportem drobnicy, więc jeśli nie ma takiej możliwości, to chyba jednak trzeba płacić droższemu kurierowi.
kolaa

Post autor: kolaa »

Ja mam sprawdzonego kuriera http://www.west-trans.eu/ , który kursuje na trasie Polska-Anglia. Jestem bardzo zadowolony z naszej współpracy.
Jaki wybrać sposób na reklamę internetową - content marketing
Relena11

Post autor: Relena11 »

Myślę, że nawet można wysyłać poleconym pocztą polską. Warto jednak dobrze zapakować towar, tak by nie uległ uszkodzeniu w transporcie. Przydać się może np. folia bąbelkowa - . Czasami niektóre towary ulegają pewnym zniszczeniom. jeśli źle się je opakuje.
wawa

Post autor: wawa »

ja korzystam z Siódemki. Według mnie oni maja najniższe ceny. A opakowania do transportu kupuje w firmie NEOPAK : http://www.neopak.pl/recepturki-100gr-g ... -lateksowe
kow
Kontakt:

Post autor: kow »

Parę razy korzystałem z tych serwisów internetowych w których jest kilka kurierów do wyboru i można sobie wybrać :) takie polecam.
Info o prawie budowlanym - zobacz
Muslera11

Post autor: Muslera11 »

Ja mogę polecić UPS, Siódemkę, a jak ktoś chcę najtaniej to pocztę ;) Do pakowania przesyłek może coś takiego - . Ważne by przesyłka była rejestrowana.
sloniukm

Post autor: sloniukm »

Osobiście używam Ups oraz dpd
Tylko teraz skuteczne pozycjonowanie, masaż Chodzież
vicka

Post autor: vicka »

A coś z takich firm kurierskich, gdzie online można zlecić przesyłkę macie do polecenia?
oksana
Kontakt:

Post autor: oksana »

Ja korzystam z usług http://sendego.pl/
naprawdę polecam- bardzo profesjonalna strona i obsługa
Polecam :D
Saba

Post autor: Saba »

Ja bardzo często korzystam z usług pośrednika kurierskiego wysylamtaniej pl i nigdy nie miałam z nimi żadnego problemu. Powiem więcej, oni mają chyba najtaniej ze wszystkich takich firm pośredniczących. Czasem jestem wręcz zaskoczona że tak mało wołają za swoje usługi kiedy bezpośrednio u kuriera zapłaciłabym 2 razy tyle. Poza tym zawsze jak mam do nich jakieś pytania to czy zadzwonie czy napisze, zawsze są do mojej dyspozycji.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ