Witaj, mam na imię Janusz, prowadzę własną firmę –domy z drewna i dodatkowo pomagam innym zarabiać, chciałbym przedstawić Ci wyjątkową ofertę zarobku – absolutna nowość, która łączy w sobie przyjemne z pożytecznym. Nie dawno powstał międzynarodowy klub turystyczny Rici, zrzeszający ok. 160 najlepszych biur podróży z całego świata . Przystępując do klubu otrzymujemy zniżki dochodzące do nawet 60% na hotele, przeloty,
przejazdy, pobyty, wczasy i podróże po świecie. Karta klubowa kosztuje 350 dol. I otwiera przez nami świat. Ale to nie wszystko, firma umożliwia nam pracę polegającą na promocji swych ofert i usług płacąc nam za to. Praca wyjątkowo prosta i przyjemna polegająca na poinformowaniu znajomych o tych możliwościach, zaproszeniu ich do klubu. Zapraszając tylko 2 osoby zarabiamy 700 dolarów, zapraszając więcej nasze zarobki rosną do kilku tysięcy dolarów miesięcznie i wyżej. Po uzyskaniu kwalifikacji co trwa obecnie od miesiąca do max 4 otrzymujemy wynagrodzenie w sumie- duże.. Chcesz zarobić więcej załóż 2 a nawet 4 konta. Aby uzyskać kwalifikację wystarczy że wprowadzone 2 osoby przez Ciebie też wprowadzą 2 osoby. I zauważ już masz pieniądze na wyjazd, dokładkę do samochodu, czy budowy domu. Możesz klub promować ile chcesz i jak długo chcesz zarabiając dużą kasę.
Trzy razy w tygodniu odbywają się prezentacje online: poniedziałek, środa i piątek. Zawsze o 20,30
Wchodzimy na:
http://www.rici4you.com/pl/webinar Chcę dodać że w mojej grupie działamy wspólnie, wzajemnie się wspomagając co skutkuje bardzo szybkimi awansami i wypłatami. Tu możesz zawsze liczyć na wsparcie i pomoc na każdym etapie kariery. Aby mieć szybszy kontakt proszę o podawanie tel. . Proszę pisać na –
[email protected] mój nr. 609 583 837. Chcę tez dodać że pomagam przy rejestracji i założeniu konta. Zapraszam na stronę klubu -http://www.rici4you.com/Janusz59 W razie nie możności skorzystania w chwili obecnej z oferty, przekaż ją znajomej osobie a ja ze swej strony zrobię wszystko aby ta osoba była Ci wdzięczna za to przez długie lata. Pozdrawiam i zapraszam – Janusz Z ostatniej chwili, jako że przechodzę do bordu kwalifikacyjnego to mam prośbę, osób zainteresowanych zarobkiem przybywa i nie chciałbym ich odsyłać więc w razie potrzeby mogę je przekazać do Twojej struktury..