Tanio samolotem

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
mareczek

Tanio samolotem

Post autor: mareczek »

Witajcie,
Ostatnio szukałam tanich lotów i trafiłam na . Jeżeli szukacie tanich lotów to oni oferują ciekawe połączenia w atrakcyjnej cenie. Na stronie można znaleźć też wiele ciekawych artykułów. Próbowaliście już ich lotów?
heniu74

Re: Tanio samolotem

Post autor: heniu74 »

Niska cena opłata za sam przejazd to jedno a opłaty na lotnisku to drugie. Przeważnie w tych tanich liniach lotniczych jest tak, że opłaty na lotnisku są spore, ale to już jest pisane małym drukiem.
Jeśli zdecydujesz się na przegrywanie kaset będziesz mógł posłuchać piosenek, których obecnie nie ma na czym odtwarzać - etykiety na butelkę
Urban30

Post autor: Urban30 »

Heniu ma rację... cena na froncie to raz, a opłaty lotniskowe, które ją windują przy kasie, to dwa
Biznes, sport, ruch, kreatyna - męskie sprawy.
Adam_Smo

Post autor: Adam_Smo »

Nie leciałem, ale polecam ryanair, mimo iż niektórym ta firma nie leży.. to ja nie narzekam :)
Rozwój osobisty
Trener szkolenia
limka

Post autor: limka »

leciałam samolotem za bardzo niską cenę,np. lot do Paryża był za 30 zł w jedną strone,jednak żeby tak latać,trzeba spełniać kilka warunków,brak bagażu,samemu trzeba też wydrukować sobie w domu wszystkie potrzebne dokumenty i zarezerwować lot przez neta.
green

Post autor: green »

Można całkiem tanio polecieć, dobra wyszukiwarka tanich lotów, plus łatwy system rezerwacji i mamy sprawę załatwioną.Niedawno rezerwowałam na
MarlonBrando

Post autor: MarlonBrando »

jest kilka fanpagy na FB z tanimi lotami, ale nie będę spamował
Renata Tyczyńska

Post autor: Renata Tyczyńska »

rayanair, fajnie się prezentuje, tylko jak dla mnie nieco za ciasny
wiosna

Post autor: wiosna »

MarlonBrando pisze:jest kilka fanpagy na FB z tanimi lotami, ale nie będę spamował

Taki spam akurat bardzo by się przydał :)
apogeum

Post autor: apogeum »

Teraz coraz bardziej popularne stają się , sam ostatnio widziałem bardzo ciekawe oferty w nie dużych cenach. Jak ktoś chcę polecieć na wakacje to jest to bardzo dobre rozwiązanie.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ