Mam problem z zakupem telefonu na firmę. chciałabym taki na kartę, aby nie podpisywać umowy z żadnym operatorem! Czy kupilibyście taki zamiennik jak na http://goophones.pl ten Goophone I6 Plus Czarny (Iphone 6 Plus) ? Cena jest kusząca!
Cena może i jest kusząca, ale to jest nadal zamiennik, czyli nie jest tak dobry jak oryginał. To chyba tylko dla osób chcących zaszpanować, że mają "iphone", którego nie mają. Lepiej zobacz sobie telefony tu są też tańsze niż w sklepach (ja kupiłam xperię Z z zyskiem 500 zł) a przynajmniej oryginały i masz serwis i wszystko.
Też mam na firmę telefon w abonamencie, darmowe rozmowy, sms, duży pakiet internetu polecam... z kartą faktycznie może być problem. Dziś tyle sieci, możliwości, że na pewno coś dopasujesz do swoich potrzeb
Właśnie - najpierw musisz zastanowić się, na co bardziej stawiasz - na darmowe minuty, smsy czy połączenie z siecią. Wtedy poszukasz ofert dla firm u różnych operatorów i na pewno coś znajdziesz.
Określ jaki budżet posiadasz na ten cel i wtedy doradzimy,akurat w tym przypadku wydaje mi się,że lepiej będzie postawić na oryginalny model telefonu niż tańszy zamiennik,tak aby prezentował pewną jakość.