hej hej. mam pytanko o dobrego dostawcę usług takich jak internet czy telewizja, mieszkam w wojewodztwie podlaskim i najlepiej , gdyby firma działała na tym terenie. dzięki z góry
Na pewno zależy od dostępności pod danym adresem. Najlepiej zadzwonić do Elpos i sprawdzić. Tak bez tego to nie ma co wymyślać terminów. Tylko oni u siebie je znają.
wiadomo, że u zrodła czyli na infolinii dowiesz się wszystkiego ze szczególami. natomiast generalnie u nich idzie to wszystko bardzo sprawnie i w zasadzie chwile po podpisaniu umowy możesz już śmialo i bez ograniczen korzystac z usług.
wielkie dzięki, no własnie chodziło mi o taką ogólną informację czy wszystko idzie sprawnie, czy się czeka itd. wiecie, doświadczenia mam z tym rózne więc skoro już o nich rozmawiamy to wolałam dopytać dzięki za pomoc raz jeszcze
Zastanawiałeś się kiedyś, jakie korzyści może przynieść wysokiej jakości dostęp do internetu? http://tonetic.pl/ zapewnia nie tylko superszybkie połączenia, ale także stabilność i niezawodność. Myślę, że to najlepsza opcja dla firm.