Tłumaczenia tekstów technicznych

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
apogeum

Tłumaczenia tekstów technicznych

Post autor: apogeum »

Pracuję w dosyć dużej kancelarii adwokackiej. Często zdarza się że potrzebujemy tłumaczenia z różnych języków europejskich na PL i odwrotnie. Zna ktoś dobrą firmę która mogłaby się tego podjąć?
krzysztofol
Kontakt:

Re: Tłumaczenia tekstów technicznych

Post autor: krzysztofol »

Myślę że specjaliści z birua tłumaczeń Translax - spokojnie spełnią Twoje oczekiwania. Dlaczego tak mówię? Bo sam korzystam z ich usług i jakość wykonywanej pracy nie budzi moich zastrzeżeń.
vicka

Post autor: vicka »

Jeśli chodzi o tłumaczenia to ja osobiście korzystam z firmy Behlert. Ich ofertę można znaleźć na
lattemacchiato

Post autor: lattemacchiato »

Pełno jest takich firm. Najlepiej poszukać w okolicy.
pepper

Post autor: pepper »

Tutaj robią porządne - tak więc jeśli szukacie dobrego tłumacza to polecam. Korzystałem z tego biura tłumaczeń bardzo wiele razy. Wszystko było przygotowane profesjonalnie, zawsze na czas i z wszelkimi moimi sugestiami ;)
Cenowo również korzystnie.
Mandzia
Kontakt:

Post autor: Mandzia »

Popytaj znajomych, znajdź firmę z okolicy, poczytaj opinie o niej na forach:)
http://www.tasmy-transportowe.com.pl - komponenty do logistyki, transportu i przewozów
HenrikZ

Post autor: HenrikZ »

Myślę, że możesz zamieścić ogłoszenie o pracę np. tutaj - . Wtedy będziesz myślę, mieć kilka różnych zgłoszeń i kogoś wybierzesz. Najlepiej, jak aplikujący podeślą próbne teksty.
wiosna

Post autor: wiosna »

Kancelarii tłumaczeniowych jest teraz sporo, ale rzeczywiście nie każda jest świetna, więc warto wziąć taką z polecenia.
smyk

Post autor: smyk »

W takich przypadkach na tzw dłuższą współpracę sprawdzają się biura tłumaczeń. Posiadają zwykle elastyczną oferte. Poza tym dla stałych klientów oferują pakiety promocyjne. Kolejna zaleta korzystania z BT to wysoka jakość pracy oraz szybkie terminy realizacji. Sprawdźcie sobie ofertę BT Logos (tutaj link: http://www.logos-tlumaczenia.pl/) - większość spraw można załatwić mailem bądź przez kuriera.
pestka

Post autor: pestka »

To jest bardzo dobre - posiada dużą tradycję ponieważ wykonuje tłumaczenia od ponad 50 lat. Myślę, że nie powinni mieć żadnego problemu nawet z najtrudniejszymi tłumaczeniami technicznymi.
Moim zdaniem w tym przypadku warto jest skorzystać z pomocy takiego profesjonalnego biura szczególnie jeśli zależy nam na terminowości i wysokiej jakości wykonanej pracy. Tłumaczenia techniczne nie są łatwe i niestety mało kto sobie z nimi poradzi.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ