Jest na tym forum ktoś, kto ma problem z transportem takich materiałów? Chodzi o to, żeby można było łatwo to przewieźć z miejsca na miejsce, bez obaw, że towar się rozsypie itp. Podobno dobre są tzw. - ktoś z nich korzystał?
O ja tez kojarzę, że z takich toreb korzystalismy przy układaniu podjazdu z kostki brukowej - super się sprawdziły. Teraz jestem akurat na etapie przebudowy w domu i pod bud. gospodarczym (kominek, ściany, gładzie m.in z - bo nie ma to jak prosto od producenta itp), więc dzięki za przypomnienie o tych torbach, na pewno sobie sprawię je znowu. Gruz się super wywozi.
Gdy przyszło nam opróżnić stare mieszkanie ze zniszczonych mebli, z gruzu i innych rzeczy, wynajęliśmy ich: Zajmują się sprzątaniem po remontach i rozbiórkach. Wywożą gruz i inne niepotrzebne materiały.
Ja nie używałam tych toreb, tylko zamówiłam transport hds (Warszawa). U mnie była solidna budowa, także tych odpadów było naprawdę dużo, wolałam to powierzyć ludziom, którzy się na tym znają.
Na pewno warto zainteresować się transportem HDS. Przewożenie takich materiałów powinno być realizowane przy pomocy odpowiedniego sprzętu by uszkodzić toreb.
Gruz także bywa sypki, także na wszelki wypadek wolę powierzyć jego wywóz specjalistom. Właśnie między innymi ze względu na problemy z transportem tego nieszczęsnego materiału postanowiłem nawiązać współpracę z . Wywóz jest kontenerowy.