Tworzenie stron internetowych

Czyli o sposobach dotarcia do klientów.
Gleniowa

Tworzenie stron internetowych

Post autor: Gleniowa »

Chce rozkręcic własny interes i teraz nie wiem czy lepiej zrobić strone samemu jesli to tak w jaki sposób, czy zlecić to profesjonaliście jeśli tak to macie jakieś namiary?
kasiarz22

Re: Tworzenie stron internetowych

Post autor: kasiarz22 »

Jeśli już kiedyś robiłaś jakąś stronę internetową to może skorzystaj z kreatora który jest na stronie , z tego co czytałem to fajny bo prosty w obsłudze kreator a mam sporo opcji wiec jest sie w czym bawić. A jeśli nie robiłaś jeszcze tego to nie wiem czy podejmowałbym sie takiego wyzwania, chociaż co Ci szkodzi spróbować.
piotrek5467

Post autor: piotrek5467 »

Na pewno musisz mieć serwer na którym postawisz stronę www. Możesz decydować się na kreatory lub jak wolisz własny serwer to opcja zapewnia więcej możliwości. Serwer możesz wynajmować np. w ideal.pl za 499 zł za m-c. Jeśli np stawiasz portal lub kilka storn lepszym wyborem jest serwer.
lwiątko

Post autor: lwiątko »

Myślę, że lepiej postawić na profesjonalistę.
Już na pierwszy rzut oka widać, czy strona była robiona prze fachowca, czy przez laika. A takie pierwsze wrażenie ma spory wpływ na opinię klientów o firmie.
Zerknij sobie np. na tę stronkę:. Określasz, jakim budżetem dysponujesz i ludzie robią projekty na miarę Twoich potrzeb. Fajna opcja moim zdaniem :)
piotrek5467

Post autor: piotrek5467 »

Na rynku jest wiele firm, które zajmują się tworzeniem stron. Jesłi chodzi o to jest to jedna z tych poznańskich agencji, która ma spore doświadczenie.
zyjes

Post autor: zyjes »

Ja mogę od siebie polecić firmę bizzit. Wiem, że to dla nich codzienność od kilku dobry lat, więc śmiało możesz do nich uderzyć.
heniopix

Post autor: heniopix »

A do czego ma służyć strona? jeśli do reklamy, to oprócz zrobienia dobrej strony trzeba ją pozycjonować, więc najlepiej skontaktuj się z firmą która zapewnia taką usługę, bo nie każda ładna strona jest dobra do pozycjonowania itp. A od tego zależy przecież sukces.
masquerade90
Kontakt:

Post autor: masquerade90 »

Zdecydowanie profesjonaliście i warto uczulić na to, żeby została od razu zoptymalizowana pod wyszukiwarkę
reklama łódź
mkrawczykowski
Kontakt:

Post autor: mkrawczykowski »

Znam kilka firm, które mają stronę "taka sobie", a i tak mają z niej klientów. Wniosek: można sobie poradzić i mając nie najpiękniejszą stronę. Problem w tym, że z nie do końca dopracowaną stroną trudniej jest docierać do klientów. Prawdą jest, że dobrze przygotowana strona pomaga w biznesie. A dobrze dopracowana będzie głównie wtedy, gdy ktoś, kto ją zrobi - ma doświadczenie. W razie czego - polecam się: .

Aha, i zerknij w link w stopce - podejrzewam, że będzie przydatny :)
Jak stworzyć skuteczną stronę internetową, która wpłynie na Twoje dochody? -
zobacz darmowy ebook: http://krawczykowski.net.pl/za-darmo
kolaa

Post autor: kolaa »

Dobrą ofertę tworzenia stron internetowych mają w firmie IBE - kliknij . Prócz tego firma zajmuje się również pozycjonowaniem, a także oferują domeny z końcówką firma.pl, serwery wirtualne oraz konta e-mail dla firm. Polecam.
Jaki wybrać sposób na reklamę internetową - content marketing
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ