Ubezpieczenie OC

Podatki - nikt tego nie lubi, ale płacić trzeba.
kolaa

Ubezpieczenie OC

Post autor: kolaa »

Bardzo fajny raport o - warto sprawdzić sobie taki raport ubezpieczeń, jeśli szukacie najtańszego towarzystwa regionie. Znajdziecie tu również przydatne informacje o ubezpieczeniach.
Jaki wybrać sposób na reklamę internetową - content marketing
Garagan

Re: Ubezpieczenie OC

Post autor: Garagan »

Ubezpieczenie nie powinno być najtańsze, a dające największe bezpieczeństwo! Ja ubezpieczam się w liberty https://www.lu.pl/komunikacyjne I dzięki tej firmie mogę spać spokojnie.
dynamical

Post autor: dynamical »

Ja uważam, że przede wszystkim to należy porównać ze sobą kilka rożnych ofert. W innym przypadku nie uda się niczego fajnego dobrać. Jeśli chodzi o ubezpieczenie OC, to mogę polecić taka fajna agencje w Zabrzu: Zanim coś zaproponują, porównują oferty rożnych ubezpieczycieli. Dzięki temu się nie przepłaca...
Melonik

Post autor: Melonik »

Masz racje, najważniejsze to porównanie kilku konkretnych ofert. Najlepiej zrobić to w jakimś biurze ubezpieczeń. w Krakowie wiem, ze warto iść tutaj http://www.ocacubezpieczeniakrakow.pl/firma.html . W takich biurach odpowiednio doradza i podpowiedzą jakie ubezpieczenie będzie najlepsze.
WlasnyBiznes

Post autor: WlasnyBiznes »

Myślałam, że piszecie tutaj o odpowiedzialności cywilnej w życiu prywatnym. Ja takiego potrzebuję. Jak macie jakieś doświadczenia z tym, to napiszcie, póki co wiem że w pzu jest, ale czy drogo, czy nie, nie mam pojęcia. I czy do tego żeby wykupić OC trzeba mieć działalność?
Unima

Post autor: Unima »

wg mnie najkkorzystniejsze oferty ma jednak Idea Fair Play, ubezpieczyć u nich można wszystko i samochód i mieszkanie i siebie ;) a przy okazji część swojej składki przekazać na wsparcie wybranej organizacji
zuzka

Post autor: zuzka »

Ważne, by oc było tanie, a jeśli chodzi o ac - najkorzystniejsze. Warto więc szukać i porównywać oferty, by wybrać najlepiej. Na zrobicie to najszybciej i najpewniej, a sama polisę można kupić za ich pośrednictwem online. Mozna w ten sposób zaoszczędzić nawet kilkaset zł.
Zario

Post autor: Zario »

a co sądzicie o ubezpieczeniu w https://www.uniqa.pl/ubezpieczenia-dla-firm/majatek/ ? Wyczytałem sporo dobrego o nich ale czytanie a opinie innych to nie to samo, wiec będę wdzięczny za każde słowo na ich temat, bo nie ukrywam że na chwilę obecną tylko oni wpadli mi w oko.
Patryk12

Post autor: Patryk12 »

Ja ubezpieczam mój samochód tylko i wyłącznie przez internet. To najszybsze, najtańsze i najkorzystniejsze wyjście. Polecam wypróbować ten sposób. Wszystko w jednym miejscu, wybieramy to co najbardziej nam odpowiada.
michal78

Post autor: michal78 »

Najlepiej porównać oferty różnych ubezpieczycieli - przy wykorzystaniu popularnych porównywarek.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ