Ubrania dla dzieci

Wszystkie inne oferty, ogłoszenia. Bez spamu!
zaq1

Ubrania dla dzieci

Post autor: zaq1 »

Zapraszam do sklepu internetowego z ciuszkami dla dzieci,
Urban30

Re: Ubrania dla dzieci

Post autor: Urban30 »

Jak dobrze, że u nas dzieci już same sobie ciuchy kupują:)
To zawsze problematyczne było - bo kupując zabawki np z czy innego sklepu, to lecisz co ci się podoba, a w ciuchach jeszcze co chwilę trzeba mierzyć dziecko, czy urosło, czy przytyło itd...
massakra
Biznes, sport, ruch, kreatyna - męskie sprawy.
kaloszkowa
Kontakt:

Post autor: kaloszkowa »

ja jeszcze nie mam swoich pociech ale u mnie w rodzinie ciuszki to zazwyczaj były po innych maluszkach, które wyrosły albo ze szmateksu - bo wiadomo dzieci rosną jak na drożdżach :) ja mam nadzieję, że ceny w tych sklepikach są rozsądne :)
http://www.pozycjonowanie.ideo.pl/
majster

Post autor: majster »

Nie jestem zwolennikiem zakupów ubrań w internecie. Jednak to trzeba dotknąć, założyć na dziecko zobaczyć jak wygląda. No chyba że są zwroty a z tymi to różnie bywa.
producent opakowań foliowych - wyjazdy firmowe
limka

Post autor: limka »

fajna stronka,ciuszki też ładne,spory wybór.
bartosz29
Kontakt:

Post autor: bartosz29 »

Faktycznie ciekawe strony, chociaż ja również nie jestem zwolennikiem kupowania ubrań a tym bardziej obuwia w internecie. Warto przed zakupem przymierzyć, sprawdzić jakość materiału
________________________________________________________________________________________________________________
OlgiertPoznan

Post autor: OlgiertPoznan »

Jeśli macie ochotę to wystawcie ogłoszenia ze swoimi produktami na
pepper

Post autor: pepper »

Bardzo ciekawe ubranka dla dzieci można znaleźć na stronie: http://blumore.pl/ Ostatnio zamieścili nową kolekcję dodatków komunijnych ;)
Zamawialiśmy tam ubrania dla swoich dzieciaków i są faktycznie dobrej jakości.
lattemacchiato

Post autor: lattemacchiato »

kaloszkowa pisze:ja jeszcze nie mam swoich pociech ale u mnie w rodzinie ciuszki to zazwyczaj były po innych maluszkach, które wyrosły albo ze szmateksu - bo wiadomo dzieci rosną jak na drożdżach :) ja mam nadzieję, że ceny w tych sklepikach są rozsądne :)

Dokładnie, nie ma co inwestować w drogie i modne ciuszki dla dzieci z których w przeciągu kilki miesięcy wyrosną. Dlatego też ja również jestem zwolenniczką , takie, które albo dostaje się w spadku albo kupuje w lumpeksach czy też przez internet na portalach z ogłoszeniami.
Piaskowa

Post autor: Piaskowa »

Widzę, że niektórzy z Was kupują używane ubranka dla dzieci. Ja raczej jest zwolenniczką nowej odzieży dla dzieci. Znam sklep, gdzie ubranka są bardzo tanie, więc nie ma sensu kupować używanych. Ostatnio kupiłam tam śliczne i tanie .
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ