Urlop macierzyński- ile trwa?

Podatki - nikt tego nie lubi, ale płacić trzeba.
Obamka

Urlop macierzyński- ile trwa?

Post autor: Obamka »

Widziałam na: że został przedłużony urlop macierzyński. Czy to rzeczywiście prawda? Ile on teraz trwa?
"Jest Alternatywa na - Raje Podatkowe"
oksana
Kontakt:

Re: Urlop macierzyński- ile trwa?

Post autor: oksana »

Na pewno wiarygodne i zaktualizowane wiadomości znajdziecie tutaj http://cenabiznesu.pl/-urlop-macierzynski-i-co-dalej
To bardzo ciekawy portal dla przedsiębiorców, gdzie znajdziecie porady odnośnie prawa podatkowego i prawa pracy.
Wiarygodny i pomocny.
Vopava

Post autor: Vopava »

Jakbyście szukali jak ta kwestia wygląda w Niemczech, to jest dość fajnie opisany tam gdzie podlinkowałem :)
Kiedy człowiek boi się coś zrobić, wtedy wie, że żyje. Ale kiedy człowiek nie robi czegoś tylko dlatego, że się boi, to wtedy jest martwy.
travdss3

Post autor: travdss3 »

No, myślę, że przydadzą mi się to porady :) Dzięki wielkie za wszelkie sugestie :)
-To był komplement - odparł Marry Brandybuck. - I, jak zwykle komplementy, nieprawdziwy.
matrix123

Post autor: matrix123 »

A może jednak lepiej byłoby zostawić ten temat jakiemuś specjaliście z tego obszaru tematycznego? Dzięki temu można sobie zaoszczędzić naprawdę całe mnóstwo różnego rodzaju trudności :)
Żyjemy dalej, dając z siebie wszystko, co mamy.
Domi1987

Post autor: Domi1987 »

Twój pracodawca powinien cię poinformować :D
malwina09

Post autor: malwina09 »

No nie pracodawca bo to do niego Ty składasz wniosek o wyrażenie zgody na taki urlop i wskazujesz na jaki okres czasu. ZUS chyba płaci albo na 6 miesięcy i wtedy 100%, albo na rok i 80%
prawo zus
arabika

Post autor: arabika »

Ja jeszcze nigdy nie miałam okazji korzystać z takiego urlopu więc na dobrą sprawę jakoś nie specjalnie się tym zagadnieniem interesowałam. Za to warto jest wiedzieć jak należy obliczać dni urlopowe. Moim zdaniem bardzo dokładnie o tym napisano w http://www.biznesinformator.pl/dni-urlo ... -obliczyc/ i taka wiedza wielu osobom na pewno się przyda.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ