Urlop z małżonką?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Adam89

Urlop z małżonką?

Post autor: Adam89 »

Witam, a teraz coś zupełnie z innej beczki: mianowicie czy znacie jakieś fajne kurorty, hotele, jakieś SPA może, do których moglibyśmy się wybrać na krótki urlop z małżonką?
ŁucjannaKwiatkowska

Re: Urlop z małżonką?

Post autor: ŁucjannaKwiatkowska »

Witaj, wiesz co… niestety nie znam ale baaardzo chciałabym pojechać w takie miejsce w jakiejś pięknej okolicy. Niestety otworzyłam co dopiero własną firmę i nie za bardzo mogę się wyrwać… ale obiecałam sobie, że jak dobrze wszystko pójdzie to może sylwester?? W takim miejscu jak Spa byłby bardzo OK :)
BarbaraPiotrowska

Post autor: BarbaraPiotrowska »

Jeśli sylwester to w jakimś fajnym miejscu właśnie. Pamiętam: znajoma opowiadała mi ostatnio, że była w Hotelu Spa Dr. Ireny Eris gdzieś w Polanicy czy jakoś w okolicach. Jak dla mnie super sprawa- tylko, że pewnie drogo- mówię.
ŁucjannaKwiatkowska

Post autor: ŁucjannaKwiatkowska »

Znajomi, którzy tam byli powiedzieli mi, że ceny są bardzo przyzwoite, zwłaszcza za to, że możesz poczuć się jak królowa przez choć kilka dni… U boku króla- jeśli jedziesz z mężem- rzecz jasna.
Viper

Post autor: Viper »

Z małżonką, no chyba, że chcemy złapać trochę oddechu i pobyć sami. ;-)
wiktormala

Post autor: wiktormala »

BarbaraPiotrowska pisze:Jeśli sylwester to w jakimś fajnym miejscu właśnie. Pamiętam: znajoma opowiadała mi ostatnio, że była w Hotelu Spa Dr. Ireny Eris gdzieś w Polanicy czy jakoś w okolicach. Jak dla mnie super sprawa- tylko, że pewnie drogo- mówię.

A ja właśnie sprawdzam sobie cenniki na ich stronie. Być może zdecyduję się akurat na to miejsce :)
milena_w

Post autor: milena_w »

BarbaraPiotrowska pisze:Jeśli sylwester to w jakimś fajnym miejscu właśnie. Pamiętam: znajoma opowiadała mi ostatnio, że była w Hotelu Spa Dr. Ireny Eris gdzieś w Polanicy czy jakoś w okolicach. Jak dla mnie super sprawa- tylko, że pewnie drogo- mówię.
Szukając miejsca, w którym moglibyśmy spędzić Sylwestra, dobrze jest przejrzeć strony na których znajdują się , zapoznać się z tymi, które nas czymś zainteresują i dokonać wyboru najlepszej. Ja na przykład w tym roku wybieram się na Sylwestra do SPA - chcę w końcu odpocząć :-).
ewka0222

Post autor: ewka0222 »

Polecam polskie morze lub góry po prostu i pięknie i bezpiecznie proszę Państwa.
pawelzm28

Post autor: pawelzm28 »

Jeżeli nie ma małżonki a jest ochota na wyjazd to Panowie uderzajcie na www.goldbikiniclub.com
Udany wyjazd gwarantowany :D
cyryl18

Post autor: cyryl18 »

Wasze porady są niezmiernie przydatne :)
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ