Uwaga na oszustów

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Misiaczek1412

Uwaga na oszustów

Post autor: Misiaczek1412 »

Uwaga na oszustów ! Nie dajcie się oszukiwać. Zanim skorzystacie z usług jakiejkolwiek firmy poszukajcie o niej opinii w Internecie. Polecam zajrzeć na www.dodajoszusta.pl . Trzeba zawsze być ostrożnym.
dagmaro

Re: Uwaga na oszustów

Post autor: dagmaro »

w jaki sposób weryfikowane są wpisy na tej stronie. Obawiałabym się, że jakaś firma padnie ofiara czarnego PR i konkurencja zacznie niesłusznie zgłaszać je na tego typu strony. Jeżeli jednak założy się odpowiednie zabezpieczenie i stworzy mechanizmy weryfikacji wpisów, pomysł i szczytny i dochodowy:D
Baza noclegowa | Najlepszy coach
KarolWikt

Post autor: KarolWikt »

też mnie ciekawi prawdziwość tych danych... z resztą internet jest skarbnicą wiedzy, nie tylko ta strona daje informacje
http://msadvertising.pl/
dagmaro

Post autor: dagmaro »

obawiam się, że tka witryna naprawdę może stać się miejscem czarnego PR - chyba, że zostaną przeprowadzone odpowiednie środki ostrożności...wtedy to świetny pomysł.

Widzę jednak, że polecający stronę nie kontynuuje tematu...Szkoda
Baza noclegowa | Najlepszy coach
mateo_220

Post autor: mateo_220 »

Niestety tego typu witryny są idealnym miejscem na czarny PR, ciężko jest weryfikować coś nie mając żadnych informacji od osoby piszącej negatywne komentarze. Administracja miałaby bardzo twardy orzech do zgryzienia w związku z moderacją.
urszulka

Post autor: urszulka »

Najlepsza poczta pantoflowai korzystanie z usług firm lokalnych o których łatwiej zgromadzić informacje.
Informator
Kontakt:

Post autor: Informator »

Zgadzam się na stronie tego typu czarny PR będzie raczej królował. Najlepiej jest po prostu przed zakupem poszukać info na temat sklepu w Internecie. Osobiście na Allegro nadziałem się niedawno na sklep(który zresztą już został zawieszony) gdzie zlekceważyłem sprawdzenie komentarzy, na towar czekałem ponad miesiąc a w dodatku otrzymałem negatywne komentarz... za napisanie tego na profilu sklepu... Ten sklep to
Zapraszamy na II Kongres Wealth Management
"Jak skutecznie pomnażać i zarządzać majątkiem" - www.wealthmanagement.ipo.pl
petroniusz

Post autor: petroniusz »

Ciekawy jestem ile procesów zostanie wytoczonych właścicielowi strony ?
hania76

Post autor: hania76 »

Wujek google dobry na wszystko ! :)
gienek
Kontakt:

Post autor: gienek »

Właściciel strony nie ponosi odpowiedzialności za treść wpisów użytkowników.

Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ