-
Bizland.pl
- Katalog firm i portal biznesowy
Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom
Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.
dynamical pisze:Rozwiązania w chmurze są bardzo opłacalne. Opowiem na moim przykładzie. Średniej wielkości firma, z małym działem call center - standardowo do 20 osób, w sezonie dwa razy więcej. Potrzebne były stanowiska, oprogramowanie no i jakiś ogarniacz internetowy. Kolega polecił mi tę firmę http://focustelecom.pl/contact-center/ rozwiązanie w chmurze, płacę za dostęp, bez serwerów, etatu ogarniacza i martwienia o aktualizację. Wszystko śmiga jak należy, a pracownicy mogą nawet pracować zdalnie. No i zwiększyliśmy liczbę sposobów komunikacji z klientem. Dlatego ja, na swoim przykładzie, mogę polecić chmurę
Zgadzam się. Rozwiązania w chmurze są naprawdę opłacalne i akurat firma Focus jest liderem pod tym względem. Sam korzystam z ich rozwiązań i muszę przyznać, że naprawdę warto
Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość