W co opłaca się inwestować?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
nierra

W co opłaca się inwestować?

Post autor: nierra »

No właśnie, w co opłaca się inwestować? Wiadomo, że pieniądz musi pracować, a aktualne oprocentowania na lokatach i oszczędnościówkach wołają o pomstę do nieba - są tak niskie. Gdzie można liczyć na większy zysk?
kropencja

Re: W co opłaca się inwestować?

Post autor: kropencja »

aa no tez jestem w kropce troche, bo nie wiem co zrobic z kasa, a mam troche oszczednosci. Biore pod uwage PZU, bo patrzac po najnowszych wynikach bardzo dobrze sie zapowiadaja,troche akcji na pewno kupie
stoperek

Post autor: stoperek »

Każdemu kto poszukuje specjalistów w zakresie nieruchomości szczerze mogę polecić usługi firmy https://hestianieruchomosci.pl. Posiadają bogate doświadczenie w branży idące z niebywałą wiedzą na temat lokalnych rynków i niekonwencjonalnym postrzeganiem rynku nieruchomości. Powierzając im swoją sprawę macie pewność że w 100% wykorzystają swoją wiedzę, umiejętności i pełne zaangażowanie dla uzyskania przez was pełnej satysfakcji z współpracy. Polecam ich usługi.
Mennica Skarbowa

Post autor: Mennica Skarbowa »

Odnośnie poszukiwań bezpiecznych opcji inwestycji w sprawdzone aktywa, jak metale szlachetne to serdecznie zapraszamy do naszej Mennicy Skarbowej, gdzie znajdą Państwo szeroki wybór propozycji zarówno sztabek różnej wagi, monet złotych i srebrnych oraz kamieni szlachetnych. Jeśli macie jakieś wątpliwości to oczywiście nasza obsługa postara się doradzić i zadbamy o sprawną dostawę.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ